Beauty - Kosa

Lepota kratkih frizura na vašem dlanu

U današnje vreme, kratka kosa se smatra ne samo praktičnom već i stilskom opcijom koju rado bira sve veći broj pripadnica lepšeg pola.

Naime, postoji dugačka lista razloga zbog kojih je fantastično imati kratku kosu, a veliki broj žena tvrdi da je upravo kratka kosa ona koju su trebali davno da odaberu. Godine i godine borbe sa dugi zapetljanim vlasima, koje pri tom ni u svom najfinijem izdanju nisu izgledale privlačno, samo su jedan od tih razloga.

Frizerka iz Moskve Kristina Katsabina odlučila je da pred pripadnice lepšeg pola stavi nesvakidašnji izazov. Ponudila je da im skrati kosu, uz obećanje da će se one ponovo zaljubiti u svoj lik kada ugledaju svoj odraz u ogledalu. Uz pomoć makaza i češlja ova mlada umetnica u svom poslu, napravila je neverovatne transformacije po pitanju izgleda velikog broja žena.

Svojim radom ona je dokazala da ženska lepota nije uslovljena dužinom njene kose. Upravo zahvalujući kratkim frizurama ona je uspela da istakne ženstvenost dama koje su sedale na stolicu ispred nje. Osim toga ona je srušila neke od stereotipa koji se vezuju za žensku lepotu, i navode da je samo duga kosa odraz elegancije, stila i prefinjenog izgleda.

Na fotografijama koje vam donosimo u našoj galeriji možete da vidite kako su žene koje su zašle u frizerski salon moskovske frizerske izgledale pre i posle njenog magičnog dodira. Za neke slobodno možemo reći da je to bila promena iz korena. Ako se pitate šta bi kratka frizura mogla da donese vašoj ličnosti, jedan je zapravo način da to saznate.

Ž.J.

Izvor: Bored Panda

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group