Kjara Feranji je isprobala frizuru koja je postala viralna na TikTok-u

Ova frizura se pravi lako i brzo, a rezultat je izuzetno impresivan.

Kjara Feranji i njen nalog na Instagramu su definitivno „destinacija“ gde uvek nalazimo obilje inspiracije, kako za naše odevne kombinacija, tako i za beauty izglede.

Njeni najnoviji postovi naravno nisu izuzetak, jer je odabrala frizuru koja je već postala viralna na TikTok-u. Kjara se pojavila sa frizurom „Bubble ponytale“ odnosno sa repićima koji imaju „mehuriće“.

U slučaju da vaše dve pletenice ili rep izgledaju previše jednostavno, možete da napravite konjski Bubble rep vrlo lako, a rezultat će biti impresivan.

Da biste napravili frizuru, sve što treba da uradite je da izdvojite jedan ili više pramenova kose koje ćete uvezati gumicima na određenoj razdaljini. Nakon vezivanja gumica, blagim pokretom izvucite kosu kako biste napravili „mehurić”.

Možete odabrati prozirne silikonske gumice, ukrasne trake ako želite da naglasite frizuru ili čak umotate pramen kose oko gumica da biste ih potpuno sakrili i učinili da frizura izgleda elegantnije.

Pogledajte u galeriji nekoliko inspirativnih predloga i video koji će vam pomoći da napravite konjski rep sa „mehurićima“ i ne zaboravite da isprobate ovu frizuru kada sledeći put izlazite iz kuće.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group