Kašmir plava je luksuzna i cool boja kose koju ćete voleti ove zime

Ako ste - ili želite da budete - plavuša, ova super trendi nijansa koja je postala popularna ove godine će vas očarati.

Ako tražite toplu, luksuznu boju za kosu koja izgleda sjajno čak i nakon nekog vremena (obično je veoma jednostavna za održavanje), znajte da ste je pronašli. U pitanju je kašmir plava, boja koja je luksuzna koliko joj ime zvuči i koja je poslednjih meseci postala tražena u salonima.

Tačnije, to je više tehnika isticanja nego farbanje, dok je efekat koji ostavlja na boju kose toliko fin, "bogat" toplim tonovima, da asocira na meku, luksuznu tkaninu kašmira - i idealan je za zimu.

Pramenovi hladnih i toplih plavih tonova napravljenih aluminijumskom folijom (i počev od korena do krajeva), harmonično se prepliću tako da je plava boja koja će nastati ujednačena i višedimenzionalna.

Kosa izgleda meko i glatko, sa različitim hladnim i toplim tonovima plave koji se harmonično kombinuju i stvaraju delikatne igre svetlosti i senke pramenovima koji izgledaju "skupo". Na kraju krajeva, koja žena ne želi da njena plava kosa izgleda luksuzno i da je u isto vreme veoma lako održava besprekorno, bez obzira koliko vremena prolazi?

Sa kašmir plavom postižete upravo to: kosa raste bez promene boje, a frizera možete posećivati na svake tri ili više nedelja, jer se tehnika farbanja radi veoma pažljivo, ručno.

Istovremeno, činjenica da se koriste različiti tonovi plave smanjuje potrebu da se uradi mnogo baleaža, što zauzvrat znači da kosa nije spaljena ili oštećena.

Održavanje

Što se tiče toga kako će boja trajati duže, važe ista pravila kao i za svako drugo farbanje. Nega kod kuće je od ključne važnosti kako bi vaša boja ostala živa i netaknuta što je duže moguće, a to ćete postići ljubičastim šamponom, kao i maskama i regeneratorima koje ćete nanositi na kosu jednom ili dva puta nedeljno.

U galeriji vam pokazujemo kako ova predivna boja kose izgleda - sačuvajte ove slike i pokažite ih svom frizeru!

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group