Kako dobiti prelepe lokne bez pegle: ovaj TikTok trik zaista radi

Verovatno je svaka žena koja ima ravnu kosu bar jednom poželela da bude kovrdžava.

Naravno, sada ništa nije nemoguće, a u uvijanju kose će vam u pomoć priskočiti razne pegle i uvijači. Međutim, čak i ako redovno koristite sredstva za zaštitu od toplote, ovi topli alati za oblikovanje oštećuju vašu kosu.

Postoji izlaz iz situacije, a našli smo ga, naravno, na TikToku. Društvena mreža je poznata po obilju beauty trikova, a ovaj vas sigurno neće razočarati.

Sve je počelo činjenicom da su Tiktokeri počeli da aktivno koriste uvijače od svile za uvijanje kose. Sada su veoma popularni i veoma ih je lako kupiti na raznim sajtovima. Svileni uvijač je zapravo valjak koji je prekriven svilom i dolazi sa dve svilene elastične trake.

Princip upotrebe je vrlo jednostavan: treba da podelite kosu na dva dela, date uvijaču oblik potkovice tako da krajevi budu okrenuti nadole. Zatim, kosa mora biti omotana oko uvijača u čvrstu spiralu i pričvršćena mekim svilenim elastičnim trakama. Sa ovako uvijenom kosom dovoljno je da odete u krevet i ujutru ćete se probuditi sa besprekornim loknama.

Međutim, TikTok blogerima se nije dopala činjenica da morate kupiti nešto da biste upotpunili stajling. Stoga su smislili kako da zamene moderan uvijač improvizovanim sredstvima. Teško je poverovati, ali se ispostavilo da je obična čarapa zaista odlična alternativa modernom kozmetičkom uređaju. Ispostavilo se da ovaj metod funkcioniše jednako dobro i ne zahteva nikakve troškove. Ujutru, kada raspletete kosu, možete je popraviti laganim lakom za kosu i tako će lokne sigurno trajati do kraja dana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LILYSILK (@lilysilk)

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group