Beauty - Kosa

Jednostavne letnje fizure za svaki dan

Miris leta se oseća u vazduhu, i sve topliji dani nam dolaze.

Sa njima sigurno želite da i vaša frizura izgleda lepo i stilizovano. Ako vam je jednoličan izgled kose postao isuviše monoton, vreme je da isprobate jednostavne frizure koje smo danas za vas odabrali. Lake za pravljenje i toliko atraktivne, da ćete svakog dana poželeti da napravite novu.

POLU-PODIGNUTA ILI KOMPLETNO PODIGNUTA KOSA

Savršene frizure za sve dužine kose. Ako je vaša kosa duga, ostavite jedan deo kose pušten, a drugi na polovini podignite i pričvrstite šnalicama, češljićima, gumicama ili trakama za kosu. Ako imate kratku kosu, poželećete kompletno da je podignete i ukrasite na isti način, puštajući nekoliko pramenova da slobodno padaju. Niske punđe i pletenice od polovine kose su takođe vrlo primamljiva varijanta. Ako pak ne želite da se zamarate pravljenjem pletenice, jednostavno uvrtanje pamenova će takođe biti i više nego učinkovito.

MODERAN KONJSKI REP

Ako volite opuštene varijante, obožavaćete stilove modernog "konjskog repa". U kombinaciji sa pletenicama konjski rep je van svake konkurencije. Od visokih do niskih repova, jednostavnih i malo zahtevnijih ali vrlo izražajnih, ležerne i vrlo inspirativne ideje koje smo za vas izdvojili u našoj galeriji navešće vas da uživate u oblikovanju svoje kose.

Ž.J.

Izvor: Styleoholic

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group