Beauty - Kosa

Izvanredni ljubičasti Balayage pramenovi

Ultraljubičasta je definitivno boja broj jedan ovog leta!

Ako razmišljate o nekoj odvažnoj boji kose, sa kojom biste voleli da vidite svoju pojavu, onda je ljubičasta svakako dobar izbor. Osim klasičnog farbanja kose celom dužinom u atraktivnu ljubičastu nijansu, ono što vam danas predlažemo su nešto drugačije tehnike koje će još više naglasiti vašu lepotu. Ako težite ka upečatljivom izgledu, ljubičasti tonovi su nešto što ne smete propustiti.

Ako ste mislili da ljubičaste nijanse mogu biti izražajne samo na svetlijoj kosi, biće nam drago da razbijemo taj mit. Tamna kosa je savršena podloga za ovu boju. Crna, tamno smeđa, kestenjasta i braon kosa je ona na kojoj pramenovi u ljubičastim tonovima izgledaju fantastično. Na vama je samo da potražite paletu ljubičastih boja koje vam se dopadaju.

Potpuno je nebitno da li imate dugu ili kratku kosu. Živopisna ljubičasta, dodaće volumen i teksturu vašoj pojavi. Ponekad je i suptilna promena poput svega nekoliko ljubičastih pramenova potrebna da biste izgledali drugačije i zaista privlačno. 

Ako želite još izražajniji izgled vaše kose, naš predlog su vam ljubičasti pramenovi sa sivim tonovima. Pepeljasto siva ili plava bazna boja su savršene za sve dame koje žele još istaknutiju boju svojih ljubičastih pramenova. Pastelne boje su ove sezone u trendu, pa je poželjno uvrstiti ih kako bi vaša frizura bila primećena. 

Ž.J.

Izvor: Styleoholic

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group