Hydro Bob: Frizura za cool devojke koju vredi isprobati ove godine

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Kratke frizure su "zainteresovale" modnu publiku već prošle godine tako što su devojke "glasale" za bob, koji kosi daje stil i volumen.

Ako vam se ne sviđaju klasični, strogi stilovi, možda bi bilo vredno isprobati najnoviju verziju, hydro bob, kako ga je nazvao frizer i prognozer trendova Tom Smit.

Ovo je nova verzija „boy boba“ koji je bio u trendu prošlog proleća. Androgin je, sa dužinom koja varira od visine usana do visine vrata. Ono po čemu se razlikuje od ostalih kratkih bobova je činjenica da ga odlikuje intenzivan sjaj, dok se najčešće kombinuje sa mokrom kosom.

Da bi se postigao ovaj „mokri“ efekat, Smit predlaže korišćenje proizvoda koji se ne ispiraju, koji će kosi dati sjaj, hidrataciju i držanje bez da kosa izgleda masno. Alternativno, ako volite intenzivnije držanje, on predlaže da koristite masku umesto proizvoda za stajling, što će kosi dati divan mokri izgled, a istovremeno će popraviti oštećenja.

Trend su već usvojile mnoge holivudske ličnosti, kako na crvenom tepihu tako i u svojim ležernijim nastupima, uključujući Kaju Gerber, Hejli Biber, Šarliz Teron i Dženifer Lopez.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bobby Eliot (@bobbyeliot)

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group