Honeymoon hair: 3 frizure Dženifer Lopez koje ćemo kopirati ovog leta

Medeni mesec se nastavlja za Dženifer Lopez i Bena Afleka, a mi pomno pratimo njene odevne kombinacije, kao i beauty izglede za dane koje provodi sa svojim voljenim.

Par uživa u svojoj ljubavi u Gradu svetlosti i daje jedinstvene prilike fotografima koji ih prate na svakom koraku da uslikaju njihove najlepše trenutke. Dženifer Lopez i Ben Aflek posetili su Luvr, krstarili Senom i kupovali u butiku Dior. Dženifer Lopez takođe ima drugačiji stil za svaku priliku, a njena kosa uvek izgleda odlično.

 

Za krstarenje Senom Dženifer se odlučila za blage talase, stvarajući nepretenciozan i pomalo neuredan stil koji je savršeno pristajao njenoj romantičnoj Reformation haljini. Ova frizura je takođe istakla bejbi-lajt plave pramenove koji naglašavaju crte njenog lica.

U večernjem izlasku sa Benom Aflekom, Dženifer Lopez je odlučila da skupi kosu u niski rep, naglašavajući šiške. Njena frizura bila je ženstvena i romantična, uokvirujući njeno lice.

Još jedno pojavljivanje Dženifer Lopez koje je privuklo pažnju je u crvenoj haljini brenda Reformation i visokim repom, što je njenom izgledu dalo zabavnije i koketnije raspoloženje.

Ono što je sigurno jeste da nas je Dženifer Lopez na medenom mesecu inspirisala svojim frizurama koje ćemo rado kopirati tokom odmora. Njihova glavna karakteristika je da ih možete lako kreirati bez potrebe da ispravljate ili uvijate kosu posebnim alatima i da izgledaju pomalo nemarno u skladu sa letnjom laganom odećom.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group