Beauty - Kosa

Hit ovog proleća – pramenovi koji uokviruju lice

Postoji mnogo načina uz pomoć kojih možete skrenuti pažnju na svoje lice.

To svakako možete učiniti uz pomoć šminke ili nakita, ali i frizure. Takođe kada je kosa u pitanju najlepši način da privučete pažnju na sebe jeste da isprobate neku smelu varijantu farbanja kose. Danas smo za vas odabrali pramenove koji uokviruju lice, koji su prema rečima svetskih stilista apsolutni hit ovog proleća.

O čemu se zapravo radi? Reč je o specijalnoj tehnici izvlačenja pramenova koji su pozicionirani spreda, kako bi se naglasile lepe crte vašeg lica. Ove vrste pramenova idu ruku pod ruku sa Balayage tehnikom farbanja kose, pri čemu predstavljaju sjajan način da dodate malo svežine svojoj pojavi i učinite da vaš ten dođe do izražaja. Zahvaljujući ovim pramenovima vaš oblik lica, punoća usana, boja očiju i svakako dubina pogleda dolaze u prvi plan.

Predivan dvodimenzionalni efekat koji stvaraju pramenovi koji uokviruju lice, učiniće da vaša frizura deluje vrlo zanosno, a da vi zračite samopouzdanjem na svakom koraku. Među najpopularnijim su svakako plavi pramenovi na smeđoj kosi. Međutim postoji i čitav spektar drugih tonova sa kojima se možete poigrati u zavisnosti od boje vaše kose i efekta koji želite da postignete.

Ono što treba da naglasite svom frizeru jeste da želite strateški postavljene (izvučene) pramenove koji će naglasiti konture vašeg lica i skrenuti pažnju na vaše oči. Dati pramenovi zapravo treba da budu lep okvir za vaše lice. Zavirite u našu galeriju i otkrijte trend u vidu pramenova koji uokviruju lice.

Ž.J.

Izvor: Styleoholic

Foto: Pinterest

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group