Hit frizure za ovo leto za srednju dužinu kose

Više slika

Više slika

Leto je savršeno doba godine za promenu frizure.

Najjednostavnija dužina kose za stilizovanje je svakako ona koju nazivamo - srednja. Ona je karakterisična po tome što vam pruža sasvim dovoljno materijala za sve tipove frizura koje želite da isprobate. Ako ste rešili da ovo leo apsolutno zasijate, sa novom frizurom, tu smo da vam danas malo inspirišemo.

Naime, što se tiče boje, još uvek su najpopularnije sve ombre varijante kojih možete da se setite. Dakle, počevši do klasične, preko toniranja i senčenja, do potpuno kontrastnih nijansi. Na vama je da nađete onu koja vam najbolje pristaje.

Ubedljivo najzastupljenija je ležerna, pomalo raščupana kosa koja odaje utisak da ste tek ustali iz kreveta. Blagi talasi, lokne i pletenice takođe ne izlaze iz mode. Sa njima nikad nećee pogrešiti, jer odaju utisak da se devojka koja ima stila.

Uz odabir stepenastog šišanja ni slučajano nećete pogrešiti, pa čak ni ako imate ravnu kosu, a odlučite se za kreiranje dugotrajnih, velikih lokni jer taj trend nikako ne prolazi. Lokne deluju tako zanosno na vetru, kada imae kosu srednje dužine.

No, ni ravna kosa, interesantnih završetaka nije van mode ovoga leta. Usudite se da po gradu prošetate svoju savršeno ravnu kosu. A s obzirom da boho stilu nije opala popularnost, najbolje je da pustite vašu prirodnu kosu, možda upletete po neku pletenicu i opustite se jer ovog leta nema grešaka barem kada je frizura u pitanju!

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group