Hit frizure za ovo leto za dugu kosu


Pogledajte najbolje frizure ovog leta za dugu kosu koje su popularne širom sveta i izaberite neku baš za vas.
 


Za mnoge duga kosa i leto ne idu zajedno, ali svi koji su istrajni u tome da sačuvaju dužinu svoje kose znaju kako to uopšte ne mora da bude tačno. Uz dugu kosu idu i brojne opcije friziranja, od standardnog oblika do raznoraznih frizura koje omogućavaju da topli letnji dani prođu bez problema. No, ponekad je najteže opredeliti se za frizuru ako pokušavamo da ispratimo trendove, pa smo za vas izdvojili one koje su najzastupljenije ovog leta.

Što se tiče boje, još uvek su najpopularnije sve ombre varijante kojih možete da se setite. Dakle, počevši do klasične, preko toniranja i senčenja, do potpuno kontrastnih nijansi. Što se tiče same frizure, ubedljivo najzastupljenija je ležerna, pomalo raščupana kosa koja odaje utisak da ste tek ustali iz kreveta, a to je nekako i logično s obzirom da je još uvek aktuelan boho stil.

U suštini, ovog leta je sve dozvoljeno! Ravna kosa, talasi, lokne, nehajno podignuta kosa, punđa, pletenice, riblje kosti, raščupani repovi, dupli repovi, sve čega možete da se setite dok je to s ukusom ukomponovano u vaš lični stil i nije previše naporno. Duga kosa daje i najviše mogućnosti za igranje, eksperimentisanje i isprobavanje raznoraznih frizura. Ako imate vremena, do kraja leta malo je stilova koje nećete moći da isprobate.

S obzirom da je zvanično najtraženiji lični stil, slobodno se opustite i uradite sve ono što ste oduvek želeli, ali ste se možda suzdržavali jer sada nema potrebe za kočnicama. S druge strane, ako nemate neke velike neostvarene želje kada je kosa u pitanju, ovo je vreme kada možete da se u potpunosti relaksirate i vreme koje biste potrošili na kreiranje frizura usmerite ka bilo čemu što poželite, a za šta niste možda imali vremena ranije.
E.G.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group