Hali Beri sa najekscentričnijom frizurom koju ste ikada videli

Koliko puta ste, gledajući Hali Beri, pomislili da su godine samo nasumičan broj? Ne, ovog puta nećemo govoriti o njenom jednostavno zapanjujućem telu u 55. godini, već o njenoj kosi i tačnije o smeloj novoj boji koju je odabrala.

Pre nekoliko dana, Hali Beri je postavila fotografiju na svoj lični Instagram nalog na kojoj je prikazan njen novi ekscentrični izgled kose, zbog čega je zaista izgledala kao druga osoba.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Halle Berry (@halleberry)

Ostajući verna svojoj kratkoj kosi koja je kraća od boba, a duža od piksi frizure, sa šiškama u stilu Viktorije Bekam iz 2007. ili obrijanim stranama, glumica i trendseterka odlučila je da promeni boju „njene krune“ (tačnije loknica na vrhu njene frizure), od platinasto plave do živahne ljubičaste. Da, dobro ste pročitali, Hali Beri je odabrala ljubičastu boju za svoju kosu i dokazala da pank i dalje živi!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Halle Berry (@halleberry)

"Znam da izgledam kao da ništa ne radim, ali moja kosa je prilično zauzeta“, napisala je u opisu Instagram fotografije, podsmevajući se svom novom ljubičastom, kovrdžavom izgledu kose. Da li ste spremni da vidite Hale Beri sa njenom šokantnom novom bojom kose?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Halle Berry (@halleberry)

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group