Beauty - Kosa

Savršene frizure za one koji su preskočili redovno farbanje

Vidljivi izrasli pramenovi, postoji li nešto gore od toga?

Zahvaljujući pandemiji korona virusa, sve posete frizeru su praktično stavljene na pauzu, dok su se mnogi ljudi odvažili da sami pokušaju da osveže svoj izgled. Ako ste odlučili da ipak sačekate svoj zakazan tretman, predlažemo vam da ne krijete svoj izrastak, već da ga istaknete. Brojne frizure koje izgledaju savršeno nonšalantno će vam u tome pomoći, a sve što vi morate uraditi, jeste da svojim izraslim pramenovima pristupite iz drugog ugla.  

Akcentovanje izraslih pramenova predstavlja novi trend, s toga ne propustite priliku da istaknete svoju pojavu na potpuno neočekivan način. Štaviše, stilisti savetuju da svojim izraslim pramenovima odnosno na samom prelazu sa korena kose na pramenove dodate serum za sjaj, kako biste stvorili sjajnu liniju, odnosno žarište dešavanja.

Zavirite u našu galeriju i pogledajte kako to rade zvezde iz sveta filma, muzike i mode. Sledite njihov primer i prigrlite ovog leta svoju lepotu na drugačiji način.

Ž.J.

Izvor: TotalBeauty

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group