Beauty - Kosa

Frizure za venčanje - top 30 frizura za deveruše

Pletenice, punđe, talasi i frizure ukrašeni cvećem - ovo su samo neka rešenja za modernu frizuru za venčanje.

Dobra vest je da je za ovu svečanu priliku možete pronaći i manje komplikovane frizure - "svakodnevne" kao što je konjski rep ili neobavezna punđa. Princip je jednostavan: deveruša ne treba samo da bude moderna. Ona treba da bude jedinstvena i stilizovana – ne sme da prekrši pravila venčanja i bilo bi bolje da ne zaseni frizuru neveste.

Dakle, ako ove godine budete deveruša na venčanju prijateljice ili sestre, pobrinite se da pažljivo pogledate trendove u frizurama za venčanje.

Posebno preporučujemo frizure sa pletenicama - one su skromne, ali veoma efektne. Pletenice ukrašene cvećem su idealne za letnja venčanja. Postoji mnogo verzija pletenica, a u našoj galeriji ćete pronaći najzanimljivije.

Bezvremena frizura sa talasastom kosom će vam zasigurno dodati šarm i odgovaraće svakom svadbenom stilu. Ako želite punđu, pustite da vam pramenovi kose labavo padnu na ramena. Razmislite i o tome da koristite cveće ili moderne ukrase za kosu.

Kada je reč o trendovima, dosta se menja od sezone do sezone. Iako kanon venčanih frizura ostaje nepromenjen, mnoge neveste (naravno uz pristanak mlade) odlučuju da ostanu verne vlastitom stilu, što se odražava i u haljini i frizuri. Ne govorimo o šokantnim odstupanjima od norme, koja bi narušila estetiku ceremonije, već blago „kršenje“ tradicije. Ne radi se o efektu iznenađenja, već o nečemu što će vam omogućiti da izgledate jedinstveno i moderno.

Ukoliko imate kratku kosu, ne možete mnogo eksperimentisati. Koristite aksesoare – šnale, mašne, rajfove ili cveće. Vlasnice polu-duge kose imaju najviše mogućnosti da stvore modernu frizuru za venčanje. Kosa se može ispraviti, ostavljajući utisak da je savršeno glatka. Leti je takođe prikladan romantičan izgled sa laganim talasima. Delikatna pletenica je bezvremeni izbor. Važno je zapamtiti da frizura treba uvek da odgovara stilu haljine i šminke.

Ako razmišljate o tome, polu-duge frizure vam pružaju najviše mogućnosti za oblikovanje, ne samo kada govorite o venčanju, već i svaki dan. Ova dužina omogućava igru sa raznim dodacima ali dobro funkcioniše i u klasičnoj verziji.

Ako imate dugu kosu možete odabrati lokne sa delikatnom mašnom. Jednostavne frizure kao što je konjski rep će izgledati savršeno. Konjski rep je udobna i ženstvena frizura. Ova frizura u kombinaciji sa odgovarajućim stajlingom idealno odgovara svadbenom slavlju. Druga varijanta je konjski rep sa pletenicom ili nizak konjski rep neposredno iznad potiljka. Kosa može biti uvijena ili ispravljena da bi bila savršeno glatka. Bez obzira na vrstu frizure, zapamtite da sakrijete elastičnu traku i obmotajte rep pramenom kose.

Izabrali smo za vas 30 najlepših frizura koje će vas oduševiti. Ukoliko ovog leta imate poziv da budete deveruša verujemo da će vas frizure iz naše galerije fotografija inspirisati!

M.L.

kobieta.pl

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group