Frizure za maturu - moderne i opuštene

Više slika

Više slika

Konačno se približavaju mature, vreme kada se jedno poglavlje života završava i vreme za slavlje.

Pored haljine, već sada devojke razmišljaju kakvu frizuru da odaberu za svoj važan dan. Ove godine u modi su krupne lokne, talasi i niske "neuredne" punđe. Ako želite pletenice, onda je najbolji izbor gusta pletenica u bilo kojoj varijanti. Prilikom odabira frizure za matursko veče, morate obratiti pažnju na dužinu i boju kose i oblik lica, jer postoje idealne frizure za četvrtasto, okruglo, trouglasto ili ovalno lice, kao i na izbor odeće.

Maturska frizura treba da bude jedinstvena i ženstvena.

Talasi za dugu kosu

Za razliku od precizno definisanih talasa, kao što su oni iz 1960-ih, koji su bili moderni poslednjih nekoliko sezona u modi su ponovo opušteni talasi, svetli i nenametljivi. Sa ovom frizurom ćete izgledati opušteno i poslati poruku da se niste previše trudile da izgledate tako savršeno. Do izražaja će doći vaš mlad i buntovan duh.

Holivudska klasična frizura

Koliko god ovo zvuči trivijalno, ove frizure nikada ne izlaze iz mode i odličan su izbor za maturske večeri. Možete prebaciti kosu na jednu stranu, lokne napraviti figarom ili viklerima i blago natapirati kosu. Možete staviti modni detalj koji je vaš lični pečat...poput cveća ili krunice. Frizura će posebno izgledati lepo ako primenite crveni ruž i ajlajner.

Uvek u modi - rep

Klasični rep, polako ali sigurno je postao omiljena frizura dama za formalne prilike. Izgleda ženstveno, a sa ovom frizurom možete beskrajno eksperimentisati. Rep može biti obogaćen dodatnim pramenovima, možete koristiti svilene trake, mašne ili bilo kakve ukrase. Ova frizura je veoma zahvalna jer će trajati cele večeri i neće vam smetati tokom plesa.

Frizure za kratku kosu

Devojke sa kratkom kosom ne mogu mnogo da eksperimentišu, ali uvek mogu dodati satensku traku ili metalno prstenje koje će stvoriti kul maturski izgled. Ako imate izuzetno popularnu Bob frizuru dovoljno je da se samo isfenirate. Možete dodati pramenove u ludim bojama, asimetrične šiške ili odgovarajući nakit da postignete ultra moderan izgled. Izbor je vaš!

M.L.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group