Beauty - Kosa

Frizure za dame iznad 40-te – u stilu zvezda!

Pravilan izbor frizure, naročito u određenim ogodinama, učiniće ne samo da se osećamo zadovoljno već i da izgledamo mladoliko.

Naime, stilovi se svake godine menjaju, a s godinama gotovo da nam mogućnosti za izradu adekvatne frizure polako izostaju. Svetski frizeri i stiliste neumorno se trude da razuvere žene širom sveta, da godine ne treba da budu problem, da uz malo znanja i pomoći profesionalaca, njihova frizura može da bude u rangu sa onima koje krase svetske zvezde.

Ukoliko ste i vi u dilemi oko izbora frizure za predstojeću sezonu, a imate famoznih 40 i kusur godina, zadovoljstvo nam je da vam izađemo u susret i inspirišemo vas atraktivnim pojavama slavnih dama koje ponosno nose svoje godine i još ponosnije pokazuju pramenove svoje kose različitih boja i dužina. 

Naime, ako redovono koristite proizvode koji na sebi nose oznaku anti-ageing-a, odnosno one namenjene nezi vaše kose i usporavanju starenja iste, onda bi svakako trebalo da razmislite o tome na koji način oblikovanjem svoje kose možete sebi omogućiti vraćanje godina unazad. Izbor odgovarajuće frizure može u velikoj meri doprineti vašem mladalačkom izgledu. 

Poznate ličnosti su nam i u ovom pogledu neiscrpan izbor inspiracije. Zahvaljujući fotografijama koje smo izdvojili za vas ovom prilikom, moći ćete da pronađete savršenu frizuru koja odgovara vašem obliku licu, i stilu koji volite.

Glamurozne, odvažne, smele! Ženstvene u svakom smislu te reči! Bilo da svoju kosu nose podignutu, puštenu, razbarušenu ili fino isfeniranu, ove dame zaista svojom pojavom ostavljaju snažan utisak.

Ž.J.

Izvor: WomanMagazine

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group