Frizure koje možete napraviti za samo 3 minuta

Za pravljenje jednostavne, a istovremeno lepe frizure vam nije potrebno mnogo vremena.

Koliko puta vam se desilo da ne stignete da sredite kosu jer ste bili vremenski ograničeni? Na kraju bi vaša kosa bila uvek završila u repu. Tome može da dođe kraj jer vam predstavljamo nekoliko lepih i jednostavnih frizura za koje vam neće biti potrebno više od tri minuta. Bilo da idete na svadbu, večeru ili u šetnju, svaka frizura će pronaći put do vašeg stila. Takođe, ono što je najbolje, za njihovo pravljenje vam nije potreban nikakav talenat!

1. Nemate vremena za uvijanje kose?

Jednostavno zavežite rep iznad čela i uvijte puštenu kosu. Zatim odvežite rep, prstima prođite kroz kosu i dobili ste elegantnu frizuru sa uvijenim krajevima.

2. Sa tankom trakom za kosu

Stavite traku oko glave, a zatim kosu, pramen po pramen, uvlačite u traku dok ne dobijete uvijenu duguljastu punđu. Bitno je da prvo uvijete zadnji deo kose, a šiške na kraju.

3. Sa debljom trakom

Takođe stavite traku oko glave, ali nemojte u nju stavljati celu kosu, već samo prvi (ili prednji) sloj zajedno sa šiškama.

4. Ispletena punđa

Napravite od kosa dva repića, kao kada ste bili mali, pa od repova ispletite dve pletenice. Zatim ih ukrstite tako da jedna ide preko druge i dok ne dobijete punđu. Učvrstite je ukosnicama.

5. Pletenice

Odvojite kosu na dva dela i napravite od njih potpuno opuštene pletenice. Zatim desnu začaite ukosnicama iznad leve, a levu iznad desne, tako da zajendo vizuelno čine jednu. Sve učvrstite ukosnicama i dobili ste predivnu frizuru. 

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group