Frizer Žizel Bundšen je otkrio sve tajne njene sjajne boje kose

Ako postoji žena čija se fotografija nosi u frizerske salone svakog leta neposredno pre letnjih odmora, onda je to definitivno Žizel Bundšen.

Slavna manekenka godinama ima plavu nijansu kose, koja podseća na onu koju ljubitelji surfovanja dobijaju od sunca. Iako voli da provodi vreme na plaži, za prelepu boje kose je zadužen njen frizer Bernardo Vaskonselos, koji brine o kosi mnogih poznatih žena iz Brazila.

„U Brazilu radimo nešto jedinstveno za svakog klijenta – zbog čega tehnika izgleda tako prirodno. U mom salonu nikada nećete videti samo plavuše ili brinete. Umesto toga, videćete različite nijanse kombinovane u kosi, što stvara prirodan rezultat. Cilj je da kosa bude sjajna, prirodna, seksi i elegantna“, otkrio je u intervjuu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele)

„Ako je to nešto što ne odgovara vašoj koži ili tipu kose, neću to učiniti. Kosa žene takođe mora da odgovara njenom načinu života, pa pokušavam da shvatim da li je ona tip žene koja dolazi u salon svake nedelje ili je veća verovatnoća da će dolaziti svakih šest meseci. Ako je ovo drugo, stvaramo boju koja traje dugo, a da i dalje izgleda prirodno“, nastavlja on.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele)

Što se tiče kose Žizel Bundšen, on je objasnio da „Žizel uvek želi da njena kosa bude potpuno prirodna, ali sjajna, seksi i istovremeno elegantna. Ako je rezultat previše intenzivan, ne sviđa joj se jer izgleda loše, ako je previše diskretan, na kraju postaje dosadan. Ako želite top boju koja podseća na onu koju Žizel ima, tražite u salonu sun-kissed look, a ne balayage.“ 

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group