Expensive Brunette – najmodernija nijansa kose za 2022. godinu

Otkrijte kako izgleda nijansa koju sve moderne devojke biraju u ovom trenutku!

Bilo da spadate u kategoriju žena koje vole da dočekaju novu godinu sa obnovljenim izgledom, ili je samo vreme za vaš sledeći termin u frizerskom salonu, pronalaženje nove nijanse za vašu kosue je svakako nešto što vas u ovom trenutku brine.

Prošle godine, suptilni pramenovi i platinasto plave nijanse su možda bili najveći trendovi, ali ove godine trendovi kose se okreću za 180 stepeni i zahtevaju bogatije, tamnije smeđe nijanse. Najelegantnija boja kose za 2022. za brinete je Expensive Brunette, nijansa koju posebno obožavaju svetske lepotice.

Šta tačno čini da boja kose izgleda "skupo"?

Trend nas poziva da prihvatimo prirodnu smeđu nijansu naše kose, ali dodajući različite tonove braon boje, koji stvaraju suptilne kontraste za prirodni „višedimenzionalni“ rezultat. Babylights i lowlights su obavezni, jer čine izgled zanimljivijim i daju impresivan sjaj, koji uvek izgleda "skupo".

Ako niste prirodno smeđi, zamolite svog frizera da pronađe savršenu nijansu za vas, na osnovu vaše kože i boje očiju. Mnoge poznate ličnosti su požurile da usvoje trend u nadi da će im se zdravlje kose vratiti nakon godina stilizovanja i farbanje u svetlije nijanse.

U galeriji pogledajte koje su zvezde odabrale nijansu Expensive Brunette!

« 1 2 3 4 5 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group