Dženifer Aniston nam pokazuje svoju letnju frizuru uz najzabavniji video

Glumica Dženifer Aniston koja se istakla u seriji „Prijatelji“ izdvajala se kako po jedinstvenom karakteru, tako i po divnoj sjajnoj kosi i frizuri koja je postala ultra-popularna.

Istina je da nas je tokom godina, Džen više puta naterala da poželimo njenu bogatu i zdravu kosu. Poslednjih godina Dženifer Aniston je verovala svom čuvenom frizeru Krisu Mekmilanu, kako za nastupe na crvenom tepihu, tako i naravno za fotografisanje u najpoznatijim modnim časopisima.

Ona voli da se brine o svojoj kosi, a njena opsesija ju je naterala da pre nekoliko meseci lansira sopstveni brend lepote pod imenom LolaVie. Nedavno je sa svojim pratiocima na Instagramu podelila video u kom daje nekoliko saveta za laku i elegantnu frizuru. Voljena glumica je objasnila da u rukama često meša ulje za kosu sa regeneratorom kako bi kosi dala sjaj i istovremeno je dubinski nahranila. Definitivno je savršeno za one koji bukvalno trče u svakodnevnom životu i ne uspevaju da mnogo vremena posvete svojoj kosi. Brzim pokretima nanela je proizvod dajući dodatni volumen frizuri.

Ulje za kosu namenjeno je suvoj i oštećenoj kosi i ako ga još niste ubacili u svoju rutinu, nadamo se da vas je Dženifer Aniston uverila!

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group