Beauty - Kosa

Čudotvorna alatka za negu vlasišta kose

Ponekad je za negu i zdravlje potrebno otići korak dalje od uobičajene palete proizvoda.

U tom pogledu čini se razmišljao je i kreativni tim brenda Ceremonia. Njihov inovativni proizvod namenjen za korišćenje pod tušem, stvoren je sa namerom da obezbedi zdravlje vašoj kosi, negujući njeno vlasište.

Prošlog meseca, brend je javnosti predstavio svoj novi proizvod pod nazivom Aceite de Moska, ulje za vlasište, koje kosi obezbeđuje brojne dobrobiti, ali njihov najnoviji proizvod je zaista otišao korak dalje od očekivanog. Naime brend nam s ponosom predstavlja čudotvornu alatku za negu korena kose, koja vam obezbeđuje zdrav skalp i bujnu kosu.

"Sve započinje od vlasišta, jer je ono centralni izvor dobrobiti kose" – reči su osnivača i izvršnog direktora brnda Ceremonia. Proizvod nosi naziv jednostavno – Scalp Masajeador, a njegova osnovna funkcija je u podsticanju protoka krvi i nežnom pilingu kože glave. Pored toga on kontroliše pojavu peruti i distribuira prirodna ulja koja nastaju na vlasištu duž kose.

Vlasište predstavlja jedan od delova tela sa najvećom upujajućom moći, zbog čega je usredređivanje na njega izuzetno važno za zdravu kosu. Za maksimalnu efikasnost ovog proizvoda brend preporučuje upotrebu pod tušem, pre i tokom rutine šamponiranja kose.

Ž.J.

Izvor: Hypebae

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group