Bijonse predstavlja revolucionarnu liniju za negu kose Cecred

Više slika

Više slika

Nakon godina istraživanja i rada, Bijonse Nouls-Karter je zvanično lansirala Cecred liniju za negu kose.

Sa fokusom na poštovanje različitih globalnih tradicija uz pružanje neuporedivih performansi, Cecred obećava da će revolucionisati način na koji brinemo o svojoj kosi.

Inspiracija iza brenda Cecred potiče iz ličnog iskustva Bijonse sa njenom kosom. Kao crnkinja koja je tokom svog života i karijere eksperimentisala sa različitim stilovima, ona iz prve ruke razume važnost proizvoda koji zadovoljavaju različite teksture i potrebe kose. Sa Cecred linijom, ona ima za cilj da osnaži pojedince da se slobodno izraze svojom kosom dok daju prednost zdravlju i vitalnosti.

Kolekcija, koja se sastoji od osam pažljivo izrađenih proizvoda, oličenje je vizije poznate pevačice za Cecred. Od pilinga za kožu glave do hidratantnih šampona i maski, svaki proizvod je prožet jedinstvenom mešavinom sastojaka koji potiču iz globalnih kultura. Maslac, ulja, med i fermentisana pirinčana voda se udružuju da neguju i ojačavaju kosu iznutra ka spolja, dajući vidljive rezultate nakon samo jedne upotrebe.

Ono što Cecred izdvaja jeste njegova posvećenost naučnim inovacijama i performansama. Odbacujući industrijske norme, brend je uložio godine istraživanja i testiranja u razvoj formula kojima je prioritet obnavljanje kose i hidratacija. Kroz opsežna klinička, salonska i laboratorijska testiranja, Cecred je osigurao da proizvodi ispune svoja obećanja, zadovoljavajući širok spektar tipova i tekstura kose.

Centralni deo Cecred etosa je inkluzivnost. Slaveći rituale za kosu iz celog sveta i razbijajući mitove i zablude u industriji, Bijonse ima za cilj da stvori prostor u kome se svi osećaju osnaženo. Ova posvećenost inkluzivnosti seže dalje od razvoja proizvoda, pri čemu Cecred ulaže u zajednicu stilista preko BeyGOOD x Cécred fonda. Pružajući stipendije brend se nada da će podržati sledeću generaciju frizera i vlasnika salona.

U srcu Cecred kolekcije leži prepoznatljivi Temple Oud miris i formule kreirane prema strogim globalnim smernicama za bezbednost sastojaka. Sa sada dostupnom Foundation Collection, Bijonse vas poziva da iskusite transformativnu moć Cecred i pridružite joj se u promeni narativa u nezi kose.

Od svog patentiranog bioaktivnog keratinskog sastojka do svojih luksuznih rituala i tretmana, Cecred je spreman da postavi novi standard izvrsnosti u industriji nege kose.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group