3 brze i jednostavne frizure za „jutro posle“

Prethodne noći ste izgledale spektakularno, ali niste sigurne da je to slučaj i narednog jutra, nakon zajedničke noći sa njim?

Sve je u redu, jer postoje tri frizure koje garantuju sređenu i seksi kosu u svakom trenutku...

"Divlja“ kosa

Ukoliko vam se čini da vam kosa nekako ide na sve strane, primenite jednostavan trik... Prebacite je na jednu stranu, nemojte da zatežete preterano kako bi zadržala ležeran izgled i samo upletite nisku pletenicu. Na taj način delovaće kao da ste želele da je samo sklonite sa lica, biće i dalje divna, a za "jutro posle" i više nego seksi...

Doduše, ako želite da se probudite uz nežne talase, ovaj trik možete da primenite i pre nego što zaspite. Umesto niske pletenice upletite klasičnu, a za dodatnu bujnost, možete i po jednu sa svake strane. Ujutru je jednostavno pustite i lagano prođite prstima kroz nju tako da je namestite kako vam najviše odgovara. Ne zaboravite - ponekad će vaši talasi izgledati bolje ako prebacite kosu na jednu stranu, tako da vam razdeljak nije na sredini.

Veći volumen 

Da biste postigle volumen i narednog jutra, neophodno je da ovaj trik primenite pre nego što zaspite. Pokupite kosu i umotajte je u visoku punđu koja vam neće smetati. Zategnite taman toliko da se ne odmota, ali nemojte da preterujete. Kada se probudite samo pustite kosu i lagano pređite prstima kroz nju. Ovo će garantovati stvoriti seksi volumen.

Kratka kosa

Kratke frizure najčešće deluju seksi i kada je kosa raščupana, pa obično nema puno problema. Međutim, ako želite nešto drugačije, samo pokvasite kosu čim ustanete i lagano, skoro nehajno je zaližite unazad. Ovo je još uvek jedan od najatraktivnijih fazona za kosu, koji deluje veoma seksi.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group