Beauty - Kosa

20 jednostavnih frizura za kosu srednje dužine

Kako da stilizujete kosu na moderan način...

Kada imate srednju dužinu kose, onda bi trebalo da je njena dužina od ramena do ključnih kostiju. Sve preko toga se već smatra dugačkom, a kraće – kratkom. Ona je najuniverzalnija jer sa njom možete raditi aspolutno sve: podići je u rep, isplesti u pletenice, uviti, ispraviti... Šta god da vam padne na pamet.

Takođe je popularna zbog još jedne stvari, a to je jer stoji velikom broju dama, bez obzira na godine, stil i oblik lica, pogotovo kada je stilizujete na pravilan način. Ne zaboravite i da šiške takođe dobro stoje uz ovu dužinu kose, pa nekad nije loše ni da ih skratite radi veće promene.

Međutim, nekad nam se može desiti da se naviknemo na samo jednu frizuru koja nam na kraju dosadi i nakon koje ne znamo šta da radimo. Zato smo odlučili da vam pomognemo i u našoj galeriji predstavimo preko deset frizura poznatih dama koje imaju istu dužinu kose kao i vi. Uživajte i inspirišite se!

V.R.

foto: purewow

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group