Beauty - Kosa

20 frizura poznatih dama koje će vas nagovoriti da skratite šiške

Nova promena koja će vas osvežiti...

Iako možda ne biste pretpostavili, ovog leta se šiške ponovo vraćaju na listu trendova. Šiške su sjajan detalj svake frizure jer uokviruju lice i jednostavna su promena kada ih skratite. To dokazuju i poznate ličnosti koje vole često da menjaju izgled i koje se uglavnom odlučuju za takvu promenu, bilo da stvarno skrate kosu ili stave šiške na klipsu.

Šiške u stvari nikada nisu ni izašle iz mode, ali se iz sezone u sezonu njihova popularnost ili povećava ili smanjuje. Šiške nisu samo deo kose koji se tek tako skraćuje, jer postoji više stilova koje možete odabrati prema vašem ukusu. Od oštrih i dužih, do kratkih i gustih, za bilo koji stil da se odlučite nećete se pokajati. Ipak, najbolje je da se konsultujete sa vašim frizerom jer će on najbolje znati kakve šiške će odgovarati vašem obliku lica.

Danas smo izdvojili preko 10 frizura koje će vas “nagovoriti” da napravite ovu promenu, zvanu “šiške”. Koja frizura vam se najviše dopada?

V.R.

foto: buro247, pinterest

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group