Beauty - Kosa

20 fantastičnih FAUX HAWK frizura za nežniji pol

Prošla su vremena kada se isključivo puštena duga kosa smatrala odrazom ženstvenosti.

Iako niko ne umanjuje šarm duge kose, ima nečeg magičnog u tim kraktim, ali i dužim podignutim pramenovima koji ponosno zaokružuju lice jedne dame, ističući pri tom njenu lepotu. Ako ste u potrazi za frizurom koja je neobična, smela i vrlo privlačna, na pravom ste mestu. Predstavljamo vam Faux Hawk – modernu frizuru koja deluje vrlo izazovno.

Neverovatno je zapravo na koliko različitih načina se može nositi ova frizura. Sa lakoćom zahvaljujući teksturi i dimenzijama ove frizure, možete da izgledate vrlo atraktivno, što su svojim primerom pokazale i brojne slavne ličnosti poput – Miley Cyrus i Kimberly Wyatt. Ako vam je ove godine potreban izazov, ova frizura je možda baš ono što sve čekali.

Faux Hawk predstavlja razigranu ravnotežu divljeg stila i elegancije. Dovoljno je nesputana kada je reč o noćnim izlascima, a isto tako nosi u sebi dozu glamura kada vam je potrebna savršena frizura za odlazak na večeru u neki skupoceni restoran. Takođe vrlo je zahvalna za održavanje, pri izradi svakodnevne frizure. Sam naziv – lažni soko, je i više nego laskav za frizuru jedne dame. Ako ste se pri pojavi Mohawk frizure, brinuli kako biste izgledali sa obrijanom glavom po strani, uz Faux Hawk nema potrebe da razmišljate o tome, jer ova frizura ne uključuje taj detalj.

Ž.J.

Izvor: Stylecraze

Foto: Pinterest

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group