iqos

PROMO

Otkrijte najnovije trendove Fashion Week u Beogradu

PROMO

Garderoba koju nosimo nije samo odevni predmet, ona je naš izraz, naš stav i spona sa svetom oko nas…

 

Naš stil je naša priča i naš jedinstveni put za samoizražavanje, koji nekad izaziva divljene i poštovanje, a nekad negodovanje i bunt. Nismo svi isti i naša energija se ne poklapa sa svima, ali bitno je kada nešto nosimo, da to nosimo ponosno i sa stilom, da nas odevna kombinacija ili neki istaknuti detalj čini hrabrijim i spremnijim za ovaj svet.

 

Kako se moda neprestano menja, naši ormari postaju poput riznice nebrojenih mogućnosti. Brzo smenjivanje trendova omogućava nam da ostanemo u toku sa svim novitetima i pruža nam neograničene opcije za izražavanje. I kad razmislimo, odelo skrojeno baš po našoj meri šalje signal da smo profesionalni, samouvereni i uspešni, dok džins i majica - omiljena kombinacija mnogih - odaje utisak ležernosti i pristupačnosti. Čak i boje koje nosimo mogu da prenesu poruke o našoj ličnosti i raspoloženju.

 

Koliko puta ste nosili žutu ili narandžastu boju, a da su vas ljudi doživljavali kao veselu i optimističnu osobu? Ili možda uvek radije birate crnu ili teget da biste na druge preneli svoj autoritet i profesionalizam? U svetu gde je izbor naš najveći luksuz, možda je vreme da se prepustimo mašti i eksperimentišemo sa svojim stilom.

Moda definitivno igra značajnu ulogu u našim životima, a odabirom odeće u kojoj se osećamo dobro možemo poboljšati svoje raspoloženje, izraziti svoj karakter i poboljšati ukupan kvalitet života. Zato se unapred radujemo svim novitetima i modnim događajima koji nas podstiču da razmotrimo nove opcije, ali i povećamo svoju kreativnost.

 

Jedan tako značajan događaj našu prestonicu pretvara u ogromnu modnu pistu, gde svaki korak odiše stilom i elegancijom. April u Beogradu je svake godine sinonim za Beogradski Fashion Week. Od 11. do 14. aprila, Hangar u Luci Beograd predstavlja epicentar kreativnosti, a ono što povezuje IQOS i nedelju mode je upravo - dizajn i stil.

 

I dok su modne piste oživljavale svoje nove kreacije, IQOS je osvetlio scenu svojim ILUMA asortimanom - najnovijom generacijom proizvoda koji pomera granice. I zaista, gde je bolje upoznati se s novitetima, nego na mestu gde se rađaju novi trendovi?

IQOS, kombinacija tehnologije i umetnosti, savršeno se uklapa u svet mode. Posetioci beogradske nedelje mode, koji su ujedno i korisnici nikotinskih proizvoda, imali su priliku da se upoznaju sa najnovijim IQOS ILUMA asortimanom, odlazeći sa utiskom kao da su koračali modnom pistom.

 

IQOS ILUMA će ispuniti sva vaša očekivanja, jer predstavlja spoj tehnologije, elegancije i stila, a s obzirom da je april mesec noviteta, i IQOS brend ima novosti. Dva nova IQOS butika, jedan u TC Delta City, a drugi TC Ušće, spremna su da dočekaju ljubitelje ovog brenda. Dva nova butika neće biti obična mesta za kupovinu, već mesta gde umetnost dobija potpuno novo značenje.

 

Zamislite spoj slikarstva i modnog dizajna, inspirisanog duhom Beograda i pričama korisnika IQOS-a. Muralisti Marija i Stevan Šoln, zajedno sa dizajnerkom Aleksandrom Erić Duende, kreirali su umetničko delo koje su posetioci mogli da pogledaju u 3D animaciji tokom Fashion Week-a. To nije samo slika - to je priča, simbol spoja dve umetnosti, baš kao što je IQOS spoj tehnologije i uživanja u dimu. A za najvernije korisnike, tu su posebni pokloni, izrađeni baš od strane umetnika koji stoje iza tog spektakularnog dela.

iqos
iqos
iqos
iqos

Moda ne predstavlja samo ono što nosite na sebi - ona je vaša lična izjava koja oslikava vaš senzibilitet i karakter, čineći vas jedinstvenim. Nekad je dovoljno samo aksesoarima poput nakita, satova i tašnica da prenete poruku o vrednostima koje zastupate. Kao što bi se minimalisti odlučiti za jednostavan, nenametljiv sat, tako bi ljubitelji luksuza u prvi plan istakli smeliju verziju blistavog sata. U skladu sa karakterom, tako i korisnici IQOS proizvoda, prateći trendove, biraju dizajn i boje uređaja koji se savršeno uklapaju sa njihovim autfitom. Za koju boju i dizajn biste se vi opredelili u 2024-oj?

 

IQOS nije proizvod bez rizika, jer oslobađa nikotin koji izaziva zavisnost. Samo za punoletne.