Obucite savršenu verziju sebe u novogodišnjoj noći

Obucite savršenu verziju sebe u novogodišnjoj noći

Praznična euforija osvojila je čitav svet!

 

Na gradskim ulicama susrećemo se svakodnevno sa rekama ljudi koji užurbano koračaju i ulaze iz jednog butika u drugi, kako bi pronašli svoju savršenu novogodišnju kombinaciju, novi ukras koji će dodati svojoj kolekciji i druge sitnice koje će njihove dočeke učiniti savršenim. Koliko god da joj se opiremo, atmosfera praznika nas osvaja!

 

Pored savršene destinacije za proslavu Nove godine, preukusnih delicija i koktela koji će nam ulepšati veče, kao i društva voljenih osoba sa kojima ćemo reći zbogom 2021.godini, maštamo i o savršenim odevnim kombinacijama koje će nam dati priliku da se osetimo kao najbolja verzija sebe, dok hrabro koračamo prema novim danima, novim očekivanjima i ciljevima.

 

Ukoliko još uvek niste odlučile šta da obučete za doček, predlažemo vam da pogledate ponudu brenda Zara i da odaberete nešto u svom stilu!

Obucite savršenu verziju sebe u novogodišnjoj noći

Klasika sa modernim preokretom

 

Ukoliko ste ljubitelj klasike, ali želite da dodate dozu modernosti svom novogodišnjem izgledu, predlažemo vam da odaberete sako-haljinu sa pepito dezenom. Zahvaljujući svojim dugačkim rukavima i ukrasnom kopčom na struku, u kombinaciji sa V izrezom i reverima, ova haljina će izgledati besprekorno ako joj dodate čizmice sa visokim potpeticama i clutch torbicu koja je dekorisana zlatnim nitima.

ŽENSKE ČIZMICE SA ŠTIKLOM

SAKO-HALJINA

CLUTCH TORBICA

Obucite savršenu verziju sebe u novogodišnjoj noći

Zavodljivost u minut do dvanaest

 

Mala crna haljina morala se naći na našoj listi omiljenih outfita za doček Nove godine, kao nepobediva vladarka modnih arsenala žena iz čitavog sveta. Ovaj Zara model koji je akcentovan ukrasnim kamenčićima, izgledaće idealno u kombinaciji sa crnim blejzerom sa naramenicama i dvoredim kopčanjem. Kako bismo ovaj omaž devedesetim preneli na novi nivo, predlažemo vam da ga finiširate čizmicama koje su dekorisane štrasom.

DRAPIRANA CRNA HALJINA

SAKO NA PREKLOP

ČIZMICE SA ŠLJOKICAMA

Obucite savršenu verziju sebe u novogodišnjoj noći

Tradicionalna crvena

 

Kao što verovatno znate, za doček Nove godine bi trebalo da odaberete barem jedan crveni odevni komad, koji će vam doneti sreću. Ovog puta, predlažemo vam da odaberete plišanu haljinu sa naborima crvene boje, koja zahvaljujući svojim tankim bretelama izgleda sofisticirano i elegantno. U kombinaciji sa cipelama visokih potpetica koje su dekorisane šljokicama i dugačkim crnim kaputom, dobićete idealan novogodišnji look.

PLIŠANA HALJINA

DUGAČKI KAPUT

CIPELE SA ŠLJOKICAMA

Obucite savršenu verziju sebe u novogodišnjoj noći

Black on Black

 

Odevna kombinacija koja je sasvim crne boje ne mora nikako biti dosadna, posebno ukoliko slojevito nosite nekoliko različitih tekstura i materijala. Satenski blejzer sa mašnom savršeno će se uklopiti sa bluzom od pliša i čipke i vezenom mini suknjom. Ukoliko mislite da total black look nije savršen pogodak za vas i želite da razbijete njegovu monotoniju, predlažemo vam da se odlučite za čizmice dekorisane šljokicama sa visokom potpeticom.

BLUZA OD PLIŠA I ČIPKE

MINI SUKNJA S VEZOM

ČIZMICE SA ŠLJOKICAMA

Koju god odevnu kombinaciju da odaberete, nećete pogrešiti. Budite svoje, osećajte se lepo u svojoj koži. Lepo je biti žena, posebno kada se nađete usred Zara modnog carstva koje vam nesebično nudi spas u zadnji čas! Predlažemo vam da odmah posetite neki od njihovih butika ili online shop i napravite svoj izbor. Budite uverene u to da nećete izabrati samo outfit po meri novogodišnje noći, već savršenu verziju sebe u 2022. godini!