Šta te čini izuzetnom?

Šta te čini izuzetnom?

Ne moraš biti savršena da bi bila prihvaćena ili voljena, ali to ne znači da ne treba da težiš savršenstvu... Postani samouverena, zadovoljna sobom, prihvati i svoje vrline i svoje mane. Istakni samo ono što te čini izuzetnom i svojim osmehom razoružaj svet!

 

Onda kada shvatiš koje svoje kvalitete najviše voliš, poželećeš da izvučeš samo najbolje i vremenom ćeš postati nova, savršena verzija sebe. Da bi se ti koraci ubrzali i da bi lakše stigla do cilja, Huawei Nova 10 će ti u kratkom roku pomoći da spoznaš svoju izuzetnost!

 

Huawei Nova serija je dokaz da se dizajn pametnih telefona može pomerati do nezamislivih granica i da lepota može ići u korak sa vodećim tehnološkim inovacijama. Od fotografije do video snimaka, ova serija će ti pružiti perfektno iskustvo, sa vrhunskim performansama i estetikom koja nikog ne ostavlja ravnodušnim.

Šta te čini izuzetnom?

Dizajn koji će te zavesti na prvi pogled

 

Ukoliko se pitaš šta nas neodoljivo privlači kod ovog modela, tajna je u jedinstvenom obliku i sofisticiranom dizajnu koji dolazi u Star Orbit Ring verziji, poznatoj po ultra tankim okvirima koji obezbeđuju svu svetlost, boju i glamur ovog sveta. Još prefinjeniju notu dobija uz Starry Silver boju, kao ikona futurističkog stila, koja zadovoljava sve popularniju težnju mladih za šarenijim i modernijim svetom... Kod novih pametnih telefona, u današnje vreme su glavni zahtevi opremljenost opcijama za kvalitetan vlogging, uz dodatak moćnih performansi, kao i revolucionarna nadogradnja funkcija snimanja, što Nova 10 ispunjava u potpunosti.

 

 

Zasijaj u punom sjaju

 

Iako je Nova 10 najtanji pametni telefon iz Nova serije, u njega se smestila prednja kamera od 60 megapiksela sa ultra širokim autofokusom od 100 stepeni i senzorom od 1/2,61 inča. Ovom kamerom se postiže odlična rezolucija, jer podržava 4K kvalitet i fenomenalno iskustvo snimanja portreta izbliza, proširujući ono što ljudske oči mogu videti. Ukoliko želiš da reprodukuješ pun sjaj svega što se nalazi pred tobom, tu je i Ultra Vision kamera od 50 mekapiksela, opremljena Huawei RYYB Colour Filter Array tehnologijom, koja prima 40% više svetlosti od tradicionalnih RGGB sočiva. Time ćeš efikasno poboljšati kvalitet svojih slika čak i pri slabom osvetljenju. Sa Huawei Nova 10 pametnim telefonom, izrada jasnih noćnih snimaka sa bogatim detaljima je zagarantovana, baš kao i najkvalitetniji selfie koji će verno prikazati tvoj savršen outfit!

Šta te čini izuzetnom?

Uvek je vreme za zabavu…

 

Svoje slobodno vreme možeš ispuniti dobro poznatim aplikacijama za komunikaciju i gledanjem omiljenih filmova i serija, koje su ti dostupne preko AppGallery platforme. Voliš da kuvaš? Podeli to sa celim svetom! Plešeš i vežbaš bez pomoći instruktora? Pohvali se svima! Od zabave i hobija, preko jednostavnog pristupa Tik Tok-u i ostalim društvenim mrežama, pa sve do raznih finansijskih usluga, konačno ćeš moći da budeš u trendu i podeliš svoje iskustvo sa celim svetom.

 

Huawei se pobrinuo da početak hladnijeg godišnjeg doba ne bude tmuran i dosadan, pa je u svojoj prodavnici obezbedio pristup najnovijim igrama kao što su PUBG Mobile, Dragon Trail, GameLoft i mnoge druge. A za sve one koji svoju komunikaciju žele da nastave u nešto intimnijem okruženju tu su i dalje Viber, Telegram, Tinder, WhatsApp i Messenger kao sastavni deo ponude.

 

 

Nova 10 serija je dizajnirana sa ciljem da poboljša korisničko iskustvo u svakom domenu. Zahvaljujući oštrom ekranu koji verno prikazuje sve detalje, kao i poboljšanim bojama koje je omogućila OLED tehnologija, sada ćeš imati prilike da preuzimaš filmove, serije, video zapise i igre i uživaš u najboljim striming platformama. Dodatak ovom delu priče je Huawei Video aplikacija koja zapravo predstavlja video katalog najpopularnijih filmova, serija, dokumentaraca, live kanala i kratkih video zapisa svetski poznatih distributera. Isto važi i za Huawei Music, koja korisnicima omogućava da prave različite plejliste i sortiraju ih po sopstvenom nahođenju. Svaki dan je dan novih mogućnosti, pa tako jednog dana možeš uživati u svojoj plejlisti za fitnes, drugog dana neka na repeat ide plejlista za opuštanje, i tako u nedogled.

Šta te čini izuzetnom?

…a da bi zabava duže trajala

 

Da bismo jedan telefon mogli nazvati savršenim, on svakako mora posedovati izuzetne performanse, ali i dugoročno trajanje baterije. Više ne moraš da brineš, jer se Huawei potrudio da ti u svako doba dana i na svakom mestu garantuje prvoklasnu zabavu bez imalo brige o procentima u uglu ekrana. U režimu turbo punjenja, potrebno je samo 10 minuta da se napuni od 20% do 80% nivoa baterije i 20 minuta da se vaš Nova 10 napuni do 100% nivoa baterije. Drugim rečima, tvoj telefon će se napuniti i pre nego što završiš ponovno pokretanje omiljene igre. Isto tako, više nećeš morati da pratiš stanje svoje memorije, kao ni brzinu svog telefona. Nova 10 dolazi sa 128 GB interne memorije i čak 8 GB RAM, što je bolje i od prosečnog laptopa.

 

Izuzetnost nikada nije slučajnost. To je uvek rezultat istinske namere, iskrenog zalaganja i inteligentnog pogleda na svet. U trenutku kada postoji neograničen broj alternativa za nadogradnju postojećih tehničkih uređaja, Huawei se usudio da odabere nešto sasvim neočekivano, nešto drugačije, nešto novo, nešto što je odredilo sudbinu pametnih telefona – onu koja te stimuliše da u svakom novom danu pronađeš neku novu inspiraciju. Shvatićeš smisao i suštinu, u trenutku kada pogledaš svet drugim očima, kada ti Nova 10 otkrije lepšu stranu svega…