Kada biram da budem posebna i svoja!

Kada biram da budem posebna i svoja!

Volim da posmatram sunce kako se stidljivo probija kroz šarene jesenje krošnje i lagano počinje da tone u široko plavetnilo neba…

 

Poput slikarskog platna koje strpljivo čeka poslednji potez slikara, nebo poprima najlepše nijanse narandžaste – one koja u meni budi energiju, želju za avanturom i uživanje u novim iskustvima. I dok koračam po opalom lišću, svaki detalj me mami da zabeležim ove trenutke u prirodi, da ih čuvam i uvek ih sa radošću prelistavam…

 

Nisam od onih koje oduševljava zima i uvek se trudim da unesem radost i toplinu u te hladne monotone dane. Zato biram momente i detalje koji mi uvek mogu razvedriti dan. One koji su jednostavno lepi i efektni. Za mene je to narandžasta boja u svim svojim oblicima: od najobičnijeg laka za nokte, minđuša, marame oko vrata, interesantne tašnice, do prigušenog svetla narandžaste lampe koju već godinama držim pored uzglavlja. Nije iznenađujuće ni što su se dizajneri opredelili upravo za ovu boju, koja je definitivno obeležila 2022.godinu. Možda zbog lakoće kombinovanja, a možda je zato mnogi nazivaju i novom crnom. Bilo kako bilo, jarke boje su hit ove godine, tako da ukoliko niste do sad, vreme je da ih unesete i osvežite svoj garderober.

 

 

Elegantan!

 

Ja sam se odlučila da svoj stil “začinim” pozitivnim vibracijama u vidu pametnog asistenta, kojeg nosim svuda sa sobom i koji mi donosi samo lepe vesti! Moj novi modni dodatak je Huawei Mate 50 Pro, elegantno upakovan u narandžastu kožu sa „rose gold“ detaljima. Moram priznati da me je osvojio na prvi pogled! U samo jednom pokretu prsta preko ekrana - samo jedan tren bio je dovoljan da se zaljubim u njegov očaravajući dizajn. U svetu u kom se svakodnevno susrećem sa već viđenim stvarima, osobama koje se trude da liče jedne na druge, pravo je osveženje naići na jedan ovakav spoj futurističkog i elegantnog stila. Ovaj telefon je poseban, jer me svakodnevno podseća da je važno biti unikatan i drugačiji. Važno je biti sasvim svoj!

 

Huawei Mate 50 Pro je zaista nepogrešiv izbor. Svaka fotografija, svaki zvuk, svaki pokret koji „hvatam“ samo jednim dodirom, čini da se osećam kao da sam u tom momentu uspela da sačuvam parče kosmosa samo za sebe. Na kraju krajeva, to i jeste svrha “star orbit” dizajna i njegove kamere sa okvirom, koji ima simbol prstena.

 

 

Otporan!

 

Sve u vezi sa ovim pametnim telefonom me asocira na estetiku nekog budućeg vremena, gde jedan mali uređaj na sebe preuzima odgovornost da brine o mom užurbanom rasporedu. Ipak, ta estetika nije osmišljena samo sa ciljem da se dobro uklopi u svaki moj outfit, već je u pitanju poseban “leather” dizajn otporan na hladnoću, ali i vodotporan na dubinama do 6 metara! A ono što me najviše relaksira i čini bezbrižnom je ekran telefona koji ima ultra pouzdano i neverovatno izdržljivo Kunlun staklo, koje premašuje sve prethodne modele.

 

Moćan!

 

Jedan od glavnih razloga za odabir baš ovog modela, bila je i njegova moćna kamera sa ultra otvorom blende od 50 MP i prvim na svetu podesivim fizičkim otvorom blende od 10 nivoa koji uključuje ključne napretke optičkog sistema. Možda nisam najbolji poznavalac svih modernih inovacija, ali svaki put kada pogledam svoje fotografije shvatam da mi Huawei Mate 50 Pro pruža savršene boje i kristalnu jasnoću zabeleženog trenutka. Panorama, slike mikro sveta i naravno – neizoistavan selfi: koliko god od mene bilo udaljeno sve ono što želim da uslikam, kvalitet fotografije je u svako doba dana i noći besprekoran. Slobodno mogu reći da sam i više nego spremna za predstojeću sezonu praznika, a praznici nam stižu!

 

 

Pouzdan!

 

Filmovi, serije, fotografije i igrice dobili su potpuno drugu dimenziju, jer sve izgleda kristalno čisto i snažno na ekranu površine 6,74 inča, a najbolje od svega je da više ne moram da brinem o tome da li moja baterija uspeti da isprati sve moje prohteve, jer Huawei Mate 50 Pro dolazi sa naprednom baterijom kapaciteta od 4.700 mAh i opcijom neverovatno brzog punjenja. Korisnički interfejs Emui 13 mi omogućava da pratim svoje aktivnosti kroz sve aplikacije koje svakodnevno koristim i to u realnom vremenu. Zahvaljujući toj inovaciji sada više ne moram da tražim prvu dostupnu utičnicu kako bih napunila svoj telefon – samo jedno punjenje dnevno je dovoljno da izdrži sve moje aktivnosti. Zbog svega ovoga se, svaki put kada iz torbe izvadim svoj Huawei Mate 50 Pro, osetim se moćno i inspirisano.

 

 

Zamisli život u ritmu narandžaste…

 

Jednostavno uzmem gutljaj svežeg soka od narandže, poručim kafu i omiljenu poslasticu, nabacim osmeh na lice, popravim šminku i uslikam srećnu i zadovoljnu ženu koja mi se smeši sa velikog ekrana. Jer znam: život je ponekad poput praznog platna koje čeka da bude ispunjeno bojama. Ja biram narandžastu, jer je ona za mene simbol svežine, vedrine i optimizma koji može da zagreje i najhladniju zimu.

 

A koju boju biraš ti?

 

Autor fotografija: Brdar Slavko @brdarsphoto