Idealni saveznici za sve prilike

Idealni saveznici za sve prilike

Huawei P50 Pocket i P50 Pro

U moderno doba, vreme je najvrednije. Svakodnevni ritam života nameće bezbroj obaveza koje treba ispuniti, više mesta na koje treba stići, a opet - ne zaboraviti da se posvetimo sebi i svojim potrebama. Zato je od primarne važnosti biti dobro organizovan, kretati se lako i fluidno, sa što manje opterećujećeg tereta. Jednom rečju: potrebni su nam napredni i prilagodljivi uređaji, a povrh svega i praktični. Oni koji će organizaciju dana učiniti još jednostavnijom, i priskočiti u pomoć kada je to najviše potrebno. Pritom, budimo iskreni, ni lepota nikad nije bila za zapostavljanje.

Upravo nam jedan takav multipraktičan paket dolazi iz kompanije Huawei. Reč je o najnovijim premium modelima pametnih telefona koji u sebi kriju čitav spektar vrhunskih tehničkih, stilskih i praktičnih karakteristika. Predstavljamo vam novu Huawei P50 seriju i u okviru nje Huawei P50 Pro i Huawei P50 Pocket mobilne telefone.

Elegancija na dlanu

Najnovije modele iz renomirane Huawei P serije odlikuje besprekoran dizajn. Ipak, uloga sofisticiranih, idealno zaobljenih linija nije samo da izmame uzdah, već je po sredi i nešto sasvim drugo.

Kreiran tako da zbog njegove veličine ekrana možete na njemu jasno videti široki pejzaž koji njegova kamera može uslikati, a opet toliko slim da ga je lako poneti gde god da krenete, P50 Pro je prilagođen lagodnom rukovanju i idealno naleže u svačiji dlan. Sa druge strane, model P50 Pocket je otišao još dalje. On je prvi foldable telefon iz Huawei portfolija na našem tržištu, dolazeći u dizajnu prilagođenom svakodnevnoj dinamici korisnika. Njegov fleksibilni OLED ekran poseduje mogućnost preklapanja, što ga čini idealnim prenosivim sredstvom. Tako da, kada je rasklopljen, dostiže veličinu ekrana drugih modela što omogućava obavljanje kompleksnijih poslova koje je nekada potrebno obaviti dok ste u pokretu. Ali, u sklopljenom stanju, staje u svaki džep ili manju torbu - što je siguran je garant da se osećate udobno i rasterećeno.

Novo poglavlje u pravljenju fotografija

Svi volimo da se slikamo, a sada, uz kamere P50 Pocket i P50 Pro modela koje pomeraju granice u oblasti mobilne fotografije, svako za kratko vreme može postati profesionalac.

HUAWEI P50 Pro

Smeštajući veliki ekran i bateriju u kompaktno telo lakši je od prethodne generacije telefona i bolje leži u ruci.

HUAWEI P50 Pocket

Doživite impresivne poglede na velikom ekranu i inovativne funkcije u preklopljenom načinu rada.

Trostruka zadnja kamera kod P50 Pocket modela omogućava da svaki trenutak zabeležite baš onakvim kakvim ga vidite u realnosti, dok prednja kamera pokriva širok prizor i ostvaruje visok fokus na detalje. Upravo ove karakteristike omogućavaju podjednako dobro kreiranje kako selfi, tako i ostalih fotografija.

Mnogobrojni unapređeni senzori omogućuju fotografijama punu koloritnost i realnu vizuelnu reprodukciju stvari, a moderne karakteristike kamere obezbeđuju veću jasnoću strukture na fotografijama, savršen prikaz detalja, mogućnost slikanja širokog spektra boja, i jasno fotografisanje u zatamnjenom ambijentu. Od sada, možete slikati iz blizine, daljine, u širokom ili krupnom planu, jednostavno, slike će uvek biti besprekorne.

huawei
huawei
huawei
huawei

Pouzdanost kao garant lojalnosti

Modeli iz P50 serije nisu samo estetski privlačni, praktični i super zabavni, već raspolažu moćnom unutrašnjošću koja vam obezbeđuje pouzdan i fluidan rad. Tome dodatno doprinose snažne baterije u oba uređaja, zahvaljujući kojima možete nesmetano istraživati svet oko sebe.

Bilo da se odlučite za P50 Pocket ili P50 Pro, pripremite se za potpuno novi spektar realnosti, u kojem se sve granice brišu, a arističke želje tako lako postaju stvarnost.