Komadi koji će obeležiti vaš jesenji look

Tommy Hilfiger

Komadi koji će obeležiti vaš jesenji look

Šetnja po opalom lišću zahteva oprezne korake, ali kada koračate odvažno i sa stilom, za vas ne postoje prepreke ni tokom jeseni...

Ukoliko uvek igrate „na kartu neprolaznog elegantnog stila“, možda je vreme da ostavite malo prostora i za urbane eksperimente, baš poput onih koje možete pronaći u najnovijoj Tommy Hilfiger kolekciji. Ne morate biti vrsan poznavalac mode kako biste uočili da je ove jeseni poznati modni brend kojeg inače karakteriše klasičan američki stil, osvežen inovativnim krojevima i logomaničnim trendom.

Klasika je uvek u modi

Crna i plava u svim nijansama, protkane jesenjim tonovima crvene, narandžaste i žute, služe da nas podsete kako nikada ne smemo odstupiti od svoje istinske prirode, ali da ipak svakog dana moramo biti spremne da prihvatimo nove izazove. Zato je Tommy Hilfiger pripremio liniju odeće, obuće i aksesoara akcentovane detaljima u boji, a koja je prepoznatljiva po visokom kvalitetu, izvanrednim performansama i klasičnom stilu, koji nikada ne izlazi iz mode.

A logomanija je must-have ove sezone

Logo džemperi, košulje sa cvetnim printom, kao i vanvremenski karirani komadi - dokaz su da se elegancija i streetwear mogu kombinovati u svim mogućim prilikama. Na iste odvažne kombinacije poziva i linija obuće i aksesoara poput svilenih marama, kaiševa, torbica i neizostavnih kapa za hladnije dane, koje će upotpuniti savršeni jesenji look, a istovremeno obezbediti prekopotrebnu toplinu i ušuškanost.

Spremni za sve što nosi jesen, jer zbog nje nosimo sve što je provereno“, poručuje najnovija Tommy Hilfiger kolekcija i poziva vas da hladnije dane “podgrejete” najkvalitetnijim komadima odeće, a ako niste do sad, sigurni smo da ćete poput Kendall Jenner, Gigi i Bele Hadid, prepoznati kvalitet ovog brenda i njegovu bezvremenu eleganciju...

Nova kolekcija dostupna je u prodavnicama Tommy Hilfiger u šoping centrima Galerija, Ušće i Rajićeva u Beogradu, Promenada u Novom Sadu i Forum u Nišu, kao i u Fashion&Friends radnjama u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu. Istražite kolekciju i onlajn na webshopu fashionandfriends.com ili Fashion&Friends mobilnoj aplikaciji.