Diesel kolekcija za neustrašive žene

Diesel kolekcija za neustrašive žene

Da li ste spremne da se opustite i uživate u životu, sada, kada vam se čini da je ceo svet zastao na trenutak?

Ukoliko ste odvažne i smele, želite da pokažete sopstvenu individualnost i lepotu čvrstog karaktera, modeli iz nove DIESEL kolekcije su stvoreni upravo za vas!

Čuveni italijanski brend nikada nije krio svoju oduševljenost stilom 90-ih, ali isto tako nije odustao ni od tradicionalnih modela koje je i ove sezone iskoristio za stvaranje inovativnih i originalnih komada odeće. Iako je fokus kolekcije na moćnim porukama koje su odraz autentičnosti, u njihovoj ponudi ćete naći i sve one poznate modele poput klasičnih vunenih džempera i rolki, strukiranih dukseva sa okruglim izrezom, kao i rebrastih pulovera sa prorezima na rukavima.

Za žene koje osvajaju svet

Onim hrabrijim pripadnicama lepšeg pola predlažemo da i ove jeseni ostanu verne svom originalnom stilu i isprobaju neku ludu kombinaciju poput mini kožne suknje od kravlje kože i ništa manje efektne torbe sa utisnutim logotipom.

A ukoliko vas hladniji dani uspavljuju i čine manje aktivnom – možda je pravo vreme da sebi priuštite onu maskirnu jaknu o kojoj već godinama sanjate, i da je uparite sa savršeno strukiranim maskirnim pantalonama koje će u vama probuditi želju da se razmrdate i spremno koračate tokom jeseni i zime.

Diesel

Naš predlog za Diesel look

Čini se da je, osim tradicije, DIESEL ove jeseni rešio da ispoštuje i ženstvenost u svakom smislu te reči, pa se u najnovijoj kolekciji mogu pronaći prelepe jesenje haljine u mini i midi varijanti, kao i živopisni duks-haljina ali i logo-haljina modeli.

Naravno, ohrabrićemo vas da isprobate i nešto smelije modele poput krajnje originalnih oversize jakni jer ne samo da vas ništa bolje neće grejati ove zime, već ćete zahvaljujući ovakvom efektnom modelu svaki svoj outfit učiniti dovoljno upadljivim. U kombinaciji sa urbanim trendy čizmama od teksasa i mini logo haljinom, ili za ležerniju kombinaciju uz patike, ova jakna će vas preobraziti u pokretnu ikonu stila, gde god da se uputite.

Urbano, moderno, prepoznatljivo, a opet dovoljno jedinstveno da se i ove jeseni odlučite za DIESEL modele. Uostalom, ovaj brend je oduvek igrao na kartu alternativne energije za koju smo sigurni da ćete je pronaći i u najnovijoj kolekciji odeće. Ne plašite se da prikažete svetu pravu verziju sebe.

Diesel kolekcija je dostupna u sledećim prodajnim objektima: Shopping centar Ušće, Galerija, Promenada u Novom Sadu, Fashion&Friends radnje, kao i na online shop-u fashionandfriends.com i istoimenoj mobilnoj aplikaciji.