Moda - Trend

40 najmodernijih kaputa ove sezone

Sa dolaskom hladnog vremena kupovina novog kaputa se iz hira pretvara u esenciju.

Ukoliko pogledate moderne kapute za sezonu jesen/zima pronaći ćete verovatno nekoliko desetina odgovarajućih opcija. Da biste izbegle konfuziju prilikom kupovine, bolje je uzeti u obzir neke osnovne trendove sa pista.

Kao pre godinu dana i ove jeseni dizajneri predlažu modela do gležnjeva ili ispod gležnjeva. Verzije takve dužine mogu biti u crno-beloj osnovni, u mekim bojama kao što su bež ili teget. Posebna linija kaputa koja se ove jeseni izdvaja, jesu modeli u vojnom stilu. Takođe, ne morate da se odreknete udobnosti, jer su jednostavni, topli kaputi i ove sezone u trendu.

Novije verzije "haljina kaputi" u pačvork tehnici ili sa životinjskim otiskom videli smo na reviji Missoni i možete ih nositi tokom dana, sa vašom kežual odećom. Ove sezone na modnim pistama predstavljeni su kaputi sa desenima i sa neobičnim dekorom. To mogu biti prošiveni karneri ili neobična završna obrada - od krzna ili egzotične kože u različitim bojama.

Dakle, vaše je da pronađite model trendi kaputa koji vam najviše odgovara. Da bi vam pomogli, donosimo vam 40 najmodernijih kaputa za sezonu jesen/zima 2015.

M.L.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group