Ostani u igri i kada je vreme za pauzu

adidas

Ostani u igri i kada je vreme za pauzu

Svima su nam poznati “oni dani”, i “nervozni dani”, i “dani emotivnog prejedanja”, i “dani bubuljica”, i dani svega onoga što jednu ženu ograničava i život joj čini nemogućim. Posebno su nam mrski “dani ležanja u krevetu”, jer znamo koliko je važno da se osećamo dobro i da ostanemo u pokretu.

Čvrsto smo rešile da stanemo na put svim onim neprijatnim situacijama zbog kojih nam je menstrualni ciklus postao bauk i činilo nam se da 7 dana treba da provedemo udobno smeštene u fotelji. Vreme je da objavimo NE osećaju stida sa kojim se suočava skoro polovina tinejdžerki u svetu, kao i da započnemo najiskrenije razgovore na temu potencijalnih neugodnih situacija, zbog kojih čak 42% devojaka izbegava sportske aktivnosti u toku ovih dana.

Natasa Kovačević

adidas adidas
 
adidas adidas adidas

Zapitaj sebe – da li je najprirodnija stvar na svetu zaista razlog da pauziraš sa svojim treninzima ili drugim aktivnostima koje čine tvoj život?

Posebno danas kada se na svakom koraku rađaju inovacije i poboljšane tehnologije, vreme je da prestanemo da odbrojavamo i da razmišljamo kad nam počinje „time out“ i kad se završava!

Da se Priroda sasvim sigurno nije urotila protiv ženskog sveta, dokaz je najnovija adidas trening kolekcija koja nas svojim simboličnim nazivom Stay in play poziva da nastavimo da uživamo u životu i u svakom danu!

Jovana Guzijan

adidas adidas
 
adidas adidas adidas

Želimo da te nova adidas Techfit Period Proof odeća, koju čine duge i kratke helanke, motivišu da nastaviš dalje, još brže, odlučnije, dinamičnije, i što je najvažnije, još bezbednije! Zahvaljujući posebno kreiranim zaštitnim slojevima i visoko upijajućim jastučićima, ova odeća pruža neverovatnu sigurnost i zaštitu od curenja pri svakom pokretu.

Jovana Jocić

adidas adidas
 
adidas
adidas

adidas veruje da sport treba da bude dostupan svima, u svakom trenutku, zato su se posvetili inovaciji u pogledu materijala i tehnologije, i otklonili barijere na koje, bar jednom mesečno, nailazi više od 900 miliona žena širom sveta. adidas helanke nisu zamena za tampon ili uložak, ali su svakako dodatna podrška za vaše samopouzdanje u danima ciklusa.

Matea Milosavljević

adidas adidas
 
adidas adidas adidas

adidas Techfit Period Proof kolekcija će ti pomoći da ostaneš u igri, čak i kada ti život pokaže crveni karton na terenu!

Nova adidas trening kolekcija, koja uključuje i Techfit Period Proof helanke dostupna je u svim adidas radnjama.