Vreme je za čizme

Tommy Hilfiger

Vreme je… za čizme !

Odavno nam je poznata izreka “da čizma glavu čuva“, a danas smo svedoci da je postala neizostavni modni detalj - koji obožavamo!

Iako su nastale još oko 1000 godina pre naše ere i kroz istoriju se njihova uloga menjala, osnovna funkcija je ostala ista – i dalje su tu da nas greju tokom hladnih dana. Dizajn se razvijao u skladu sa potrebama i modom, da bi danas čizme postale ukras za naše noge, koje nam efektno upotpunjuju odevne kombinacije. Da li su to čizme na visoku potpeticu, ravne za opušteniji stil, do članka, iznad ili ispod kolena, sve modele volimo, a ove jeseni i zime, odlučile smo se da koračamo u modelima popularnog američkog brenda - Steve Madden.

Kad poželite da budete atraktivne – izaberite špicaste čizme na potpeticu

Čini se da čuveni revolucionar na polju dizajna obuće ni ove godine ne odustaje od odvažnog, unikatnog i atraktivnog stila. Zamisao je krajnje jednostavna – sve unutar kolekcije je zamišljeno tako da u stopu prati vaš lični stil i životne navike, ali ta jedinstvenost od vas ipak zahteva da budete dovoljno hrabre da ponesete zadivljujuće modele ove jeseni, koje dolaze u najrazličitijim varijantama, bar kada je ženska kolekcija obuće u pitanju.

Ukoliko pak spadate u onu grupu dama koje ni u hladnim danima ne odustaju od vrtoglavo visokih potpetica, obradovaće vas lakovani modeli, ili impresivni naborani poluduboki i duboki modeli u oker i crnoj boji. Kada je atraktivnost u pitanju, čizme preko kolena sa tankom štiklom visine 10 cm, predstavljaju sjajan izbor uz mini haljine, suknje ili skinny džins.

Kad poželite da budete opuštene – izaberite ravne čizme sa debelim đonom

Udobnost na prvom mestu ! Kada poželite da koračate čvrstim i odlučnim koracima, u novoj kolekciji Steve Madden pronaćićete modele uniformisanog stila, koje od vas zahtevaju gotovo vojničku disciplinu, ali vas u isto vreme podsećaju da morate pronaći vremena za zabavu & opuštanje.

Sjajni duboki modeli od kože, u tri boje, su savršeni za zimski period. Možete ih ukombinovati uz kratke suknje i šortseve, i biti elegantne i u ležernom stilu.

Steve Madden

Uz čizme možete ukombinovati neke od predloženih tašni

Od tašnica koje možete nositi preko ramena ili oko struka, do velikih torbi u koje možete spakovati baš sve što poželite, Steve Madden kolekcija je ove jeseni zadovoljio sve ukuse. Pogledajte neke od modela koje smo izdvojili za vas…

Kad se umorite od čizama – uvek su tu patike

Uvek želimo da budemo atraktivne i prave dame, ali pandemija nas je nekako sve opustila i naučila da nije sve u izgledu, nego da je suština da uživamo u životu. Zato, u trenucima kad poželimo da budemo lepe u opuštenom stilu, Steve Madden je osmislio kolekciju patika sa debelim đonom, u različitim nijansama.
Što se boja tiče, izbor je na vama.

Steve Madden nas je naučio da svake sezone očekujemo neočekivano. Radi se o autentičnosti i prihvatanju individualnosti – sećate se? Inovativan, odvažan, inspirativan, baš kao i svi novi modeli u koje ćete se bez sumnje zaljubiti već na prvi pogled.

Steve Madden nova kolekcija dostupna je u monobrend radnji u Knez Mihailovoj ulici, u šoping centru Promenada u Novom Sadu, kao i u Fashion&Friends radnjama. Istražite kolekciju i onlajn na webshopu fashionandfriends.com ili Fashion&Friends mobilnoj aplikaciji.