Odvojite vreme za sebe
Huawei Watch GT 4

Koliko ste puta poželele da se osećate zadovoljno i lepo, a da ostanete u najboljoj formi dok žonglirate izazovima svakodnevnog života? Uz jednostavan i elegantan dodatak vašem stilu, sve je moguće! Vreme je da upoznate svog najvernijeg i najpouzdanijeg partnera - Huawei Watch GT 4!

 

Moda nikada ne staje. Ona je večna, promenljiva i uvek nas inspiriše da istražujemo nove horizonte. Ne samo da odražava naš stil i karakter, moda je danas spojena sa naprednom tehnologijom, kako bi oblikovala našu bolju budućnost. Zato je pravo vreme je da se zapitate - kakvu budućnost želite za sebe?

 

Samouverena dama ne drhti pred izazovima, već ih koristi kao priliku za napredak. Ona se trudi da nadmaši svoje granice, postavljajući nove ciljeve i neprestano se usavršavajući u svakom smislu. Njena putanja ka uspehu je isprepletena trudom, strašću i odlučnošću. A koji je njen tajni saveznik na ovom putovanju? To je pametni sat koji prati svaki njen korak, savršeni spoj luksuza i tehnologije - Huawei Watch GT 4.

huawei
huawei huawei

Kada samopouzdanje i samosvest igraju ključnu ulogu, veoma je bitno da u svakom segmentu svog života tačno znate šta želite. Posvetite se sebi i svom ličnom rastu, jer je to jedini put da postanete žena sa stavom, koja ceni sebe i svoje vreme, ona koja je oličenje snage i stila. Da li ste i vi spremne da postanete najbolja verzija sebe?

 

Ključ vašeg uspeha je u uspostavljanju kontrole nad sopstvenim životom, a Huawei Watch GT 4 pametni sat pružiće vam podršku, na jednostavan i elegantan način. Uz njega ćete uspevati da održavate ravnotežu između fizičke aktivnosti, zdravlja i povezanosti sa svetom oko sebe. Vaš novi verni pratilac podsećaće vas na važne obaveze, pratiće vaš napredak u fitnesu i omogućiće vam da stalno budete u toku sa svim obaveštenjima i prilikama. Pametni sat je više od uređaja - on je simbol vašeg samopouzdanja i odlučnosti.

Elegantno stanjen, sa više prostora

Moda je način izražavanja, način na koji žene istražuju svoj jedinstveni identitet i osećaju se samouvereno. Danas, uz tanak dizajn pametnih satova, žene širom sveta otkrivaju novu dimenziju stila i tehnologije. Zato vas pitamo: da li ste i vi spremne da pomerate granice?

 

Tanak dizajn pametnih satova ističe jednostavnu eleganciju. Izrađeni od najkvalitetnijih materijala i sa finim završnicama, ovi satovi postaju više od gedžeta - pravi modni dodatak kome niko ne može odoleti. Metalne narukvice, luksuzne kožne trake i nežne boje daju vam beskrajne mogućnosti da se izrazite i dopunite svoj stil.

352PPI

1.32-inčniAMOLED ekran

466 x 466piksela

huawei

Sa prozračnim svetlosnim oblikom i 13% većim odnosom ekrana i tela, oivičen tankim okvirom, Huawei Watch GT 4 sat ti omogućava prianjanje koje želiš i pogled u kojem ćeš uživati.

Živopisni dizajn kojem nećeš odoleti

Premijerno predstavljen evropskoj publici prošlog meseca, Huawei Watch GT 4 dolazi taman na vreme da nas podseti da postoji jedinstvena klasična estetika za sve prilike. Savršen za savremenu ženu koja ceni tanak i elegantan dizajn, ovaj pametni sat se ponosi prečnikom brojčanika od 41 mm, dostupnom u tri prefinjene boje: beloj, srebrnoj i zlatnoj.

huawei

White

Elegantna teleća koža učiniće da se osećaš i izgledaš najbolje moguće, bez obzira na priliku.

huawei

Silver

Kaiš je dizajniran u jednostavnoj beloj boji, sa blistavim zlatnim dodacima, samouveren i elegantan.

huawei

Light Gold

Okvir zlatnog prstena i podesivi Milanese kaiš od nerđajućeg čelika prijaju očima i zglobu.

huawei

White

huawei

Silver

huawei

Light Gold

Ono što posebno ističe sofisticiran dizajn ovog sata je njegova izvanredna tankoća, sa svega 9.8 mm debljine. Ovaj tanak i elegantan profil omogućava vam da ga nosite uz svaku odevnu kombinaciju, dodajući notu luksuza i elegancije svakom trenutku.

 

Bilo da se radi o poslu, sportskim aktivnostima ili svečanim događajima, Huawei Watch GT 4 je poput malog dragulja na vašoj ruci koji na jedinstven način spaja estetiku tradicionalnih luksuznih časovnika i eleganciju karakterističnu za ovu seriju pametnih satova. Dizajniran je da pomera granice, podrži vašu radoznalost i da vas natera da aktivno istražujete svet oko sebe. Evolucija klasike podseća na snagu prilagođavanja i kontinuiranog unapređenja, istovremeno čuvajući ono što je vredno i dragoceno iz prošlih vremena.

25.000 impresivnih pozadina sata

Neverovatan izbor brojčanika satova čeka vas sa više od 25.000 izuzetnih opcija. Možete istražiti različite dizajne, uključujući čarobni Blooming koji nežno cveta kako vaši dnevni podaci o aktivnostima rastu, ili se prepustiti čarima Always On Display opcije. Sa toliko raznovrsnih izbora, trenutak mira i odluke o stilu postaju vaša svakodnevna inspiracija!

huawei huawei
huawei huawei

Bezbrižno spavaj svake noći

Za svaku savremenu ženu, san je više od noćnog odmora - to je tajna lepote, snage i samopouzdanja. U svetu koji nikada ne miruje, kvalitetan san postaje dragocen trenutak za regeneraciju, oporavak i obnavljanje duha i tela.

huawei huawei

Huawei TruSleep™ 3.0 tehnologija precizno beleži kvalitet sna, omogućavajući vam uvid u sve faze sna kroz analizu ključnih parametara, uključujući pokrete tela i varijabilnost pulsa.

Sada možete dobiti dublje razumevanje svog sna i osigurati da se budite odmorni i spremni za novi dan. Pored toga, ovaj pametni sat nudi i funkciju praćenja apneje, pružajući vam uvid u moguće nepravilnosti u disanju tokom sna. Nikada nije bilo lakše brinuti se o sebi i svojem blagostanju.

Trenirajte i pratite svoje zdravlje

Huawei Watch GT 4 omogućava kontinuirano praćenje otkucaja srca, nivoa zasićenosti kiseonikom u krvi, kvaliteta sna i nivoa stresa. Sva njegova obaveštenja i podsetnici vam omogućavaju da ostanete informisani o vašem zdravstvenom stanju.

Lep i postojan, ovaj pametni sat donosi preciznije praćenje sportskih aktivnosti, kalorija i nove sportske režime. Ovo uključuje trčanje, vožnju bicikla, plivanje, kao i popularne sportove poput fudbala i košarke, čak i e-sportove.

 

Sa TruSeen™ 5.5+ tehnologijom i AI algoritmom za analizu rezultata treninga, preciznost u svakoj situaciji je 100% zagarantovana. Tu je i Activity Ring inovativna funkcija koja pruža vizualne i detaljne podatke o sagorevanju kalorija, trajanju treninga i ukupnoj dnevnoj aktivnosti. Osim što omogućava precizno praćenje fizičke aktivnosti, Huawei Watch GT 4 nudi i sistem takmičenja i nagrađivanja, koji će vas sasvim sigurno dodatno motivisati da postižete bolje rezultate iz dana u dan. Kada smo rekli da ovaj elegantan pametni sat oduzima dah u svakoj prilici nismo se šalili!

Praćenje ciklusa

Praćenje pulsa

Praćenje SpO2

Upravljanje stresom

huawei huawei huawei huawei
huawei

Praćenje ciklusa

huawei

Praćenje pulsa

huawei

Praćenje SpO2

huawei

Upravljanje stresom

Ali to nije sve! Sada konačno možete da poboljšate svoje rezultate sa Stay Fit Aplikacijom, koja ne samo da meri kalorije, već i pruža analizu kalorijskog deficita, unosa kalorija i napretka ka željenoj kilaži. Nikada nije bilo lakše postići svoje fitnes ciljeve uz podršku ovog pametnog sata.

 

Opremljen najnovijom tehnologijom, Huawei Watch GT 4 ima i uvek spreman monitor stresa koji će vam pomoći u upravljanju svim izazovima i nevoljama. Ovaj pametni sat je tu da bude vaš mudri učitelj koji vas vraća na pravi put čim oseti da vam ponestaje balansa i spokoja. U najstresnijim situacijama on je vaš izvor tišine i podsećanje da je pravi trenutak da duboko udahnete i smirite um. Huawei Watch GT 4 nije samo gedžet, on je vaš lični guru za upravljanje stresom i oaza mira u haosu savremenog života. Ne dozvolite stresu da preuzme kontrolu nad vašim životom. Budite spremne na sve što vas čeka!