AKSESOAR KOJI IDE UZ SVE

Huawei Watch GT2 pametni sat

Koliko puta ste odustale od kupovine jer jednostavno ne znate kako biste uklopile aksesoar koji vam se dopao, sa vašim svakodnevnim odevnim kombinacijama?

Odabir često zavisi od mnogo faktora, ali je krajnji izbor uvek na vama. Za sve ljubiteljke modernih gedžeta, Huawei je u svoj portfolio pametnih satova dodao žensku verziju Huawei Watch GT2 sata u rose gold nijansi. U nastavku teksta donosimo vam više detalja o ovom pametnom aksesoaru, koji osim prelepog izgleda nudi i mnogo health i fitness opcija.

huawei huawei

Ženski pametni sat dolazi u rose gold boji. Metalna narukvica kao i tanki metalni okvir oko stakla, daju satu prefinjeni, a istovremeno i “univerzalni” izgled. Upravo zbog metalne narukvice sat je veoma lak za kombinovanje kako sa sportskim i kežual, tako i sa elegantnijim odevnim kombinacijama. Debljina sata je svega 42mm, dok je debljina 9,4mm, što čini da sat bude idealne veličine za ženski zglob. Jednostavan mehanizam menjanja narukvice pruža vam mogućnost da metalnu zamenite bilo kojom drugom, koja vam više leži.

Huawei Watch GT2 namenjen nežnijem polu poseduje iste fitnes opcije kao i muški sat. To znači da ukoliko volite neki od 15 sportova na otvorenom i zatvorenom koje ovaj sat nudi, ne morate se odvajati od njega čak ni tokom treninga. Takođe, zbog veoma izdržljive baterije, sat može raditi u sportskom režimu sa GPS praćenjem do 15h. Sat precizno prati broj pređenih koraka, potrošenih kalorija, kao i broj pređenih kilometara.

Na ženskom, kao i muškom Huawei Watch GT2 satu nalazi se Huawei TruRelaxTM opcija. Pokretanjem nje aktivirate vežbe disanja koje će vam pomoći da smirite disanje i puls. Indikacije koje se odražavaju u vidu vibracija na ručnom zglobu, označavaju kojim tempom treba da udišete i izdišete vazduh, kako biste smirili disanje, jer disanje je jedan od glavnih faktora u redukciji stresa.

Ukoliko poželite, uz Huawei TruSleepTM 2.0 tehnologiju možete pratiti kvalitet sna i, ukoliko je potrebno, unaprediti ga. Ova opcija prati promene pulsa u realnom vremenu, kvalitet disanja tokom sna i koristi analizu velikih baza podataka za davanje ocene o kvalitetu sna, kao i davanje saveta o unapređenju kvaliteta sna.

huawei
huawei
huawei

Uz povezivanje sa Huawei Health aplikacijom možete označiti za koje od aplikacija sa vašeg pametnog telefona želite da vam notifikacije stižu direktno na sat. Tu se mogu naći notifikacije za poziv, koji možete odbiti direktno sa sata kao i na prvoj generaciji satova, ali i notifikacije za SMS poruke, mailove, poruke na Viberu, Whatsappu i sličnim aplikacijama. Takođe, preko aplikacije Huawei Health dobijate pristup “Prodavnci pozadina” koja vam omogućava da personalizujete sat tako što ćete odabrati pozadinu sata koja vam najviše leži.

Pomoću Bluetooth konekcije možete ga povezati sa Huawei FreeBuds 3 ili nekim drugim bežičnim slušalicama i uživati u vašim omiljenim pesmama koje možete sačuvati direktno u sat ili slušati pesme koje se nalaze u vašem pametnom telefonu na nekoj od poznatih muzičkih streaming platformi.