avon akcija za borbu protiv raka dojke

Les Girls Les Boys lansirao kolekciju donjeg rublja obavijenog čipkom

Seksi ali udobno, je najbolji način predstavljanja nove kolekcije brenda Les Girls Les Boys.

Nedavno je javnosti predstavljena linija donjeg rublja koja je zaista privukla pažnju. Sa željom da istakne žensku lepotu na senzualan način brend je uveo detalje od čipke u svoju najnoviju kolekciju spajajući na taj način seksipil i komfor.

Kolekcija nosi naziv Daisy Filigree i oblikovana je u trougaone brushaltere sa mekim korpama, podržavajuće brushaltere sa jačim korpama, tanga gaćice, standardne ženske gaćice, kao i dublje ženske gaćice. Opušteni stilovi dolaze u dve neočekivanje boje – khaki zelenoj i svetlo ružičastoj. Zahvaljujući crnoj geometrijskoj čipki, bodi dugih rukava je komad odeće koji možete nositi kad god poželite – od spavaće sobe pa sve do ulice.

Meki trougaoni brushalter sa zakopčavanjem na prednjem delu između grudi, dublja varijanta ženskuh gaćica kao i brus sa korpama i klasične ženske gaćice, takođe su dostupni u elegantnoj crnoj boji. Donje rublje koje će učiniti da svaki put vaša lepota dođe do izražaja na vrlo ženstven način. Prijatno za nošenje tokom celog dana i savršeno za specijalne prilike.

Zavirite u našu galeriju i otkrijte najnoviju Les girls Les boys kolekciju donjeg rublja za nežniji pol.

Ž.J.

Izvor: Hypebae

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group