iqos

PROMO

Vozite u krugu pravih ljudi

PROMO

Zašto je maj tako poseban mesec u godini? Zato što miriše na nove početke i nova prijateljstva!

 

Dani postaju duži, mi smo raspoloženiji, pa ne čudi što upravo ovo doba godine nosi simboliku radosti i obnove, kao i nove energije koja nas pokreće.

 

Jedan od najboljih načina da osetite ovu prolećnu energiju jeste vožnja bicikla - aktivnost koja vam omogućava da se prepustite svim čarima prirode koja se budi u simfoniji boja i mirisa, što ima posebnu draž. Nećete morati da zamišljate transformaciju prirode, jer će se ona odvijati pred vašim očima.

 

Pored same radosti koju budi u nama, vožnja bicikla je odličan oblik vežbanja, jer poboljšava kardiovaskularno zdravlje, jača mišiće i garantuje bolju pokretljivost zglobova. Statistika kaže da redovna vožnja bicikla, takođe, može poboljšati mentalno blagostanje, smanjiti stres i anksioznost, kao i povećati nivo endorfina. Posmatrajte to kao vaš lični wellness centar, ali na dva točka!

Iskoristite boravak na otvorenom kako biste uživali u malim detaljima, poput jutarnje rose, cvetnih mirisa, ili blagog povetarca koji osećate na svom licu dok se vozite svojim omiljenim lokacijama u gradu. Zastanite, udahnite duboko, i obavezno uslikajte svoj omiljeni pejzaž!

 

Ne moramo se stalno pozivati na velike svetske metropole koje su odavno prihvatile bicikle kao glavno prevozno sredstvo, pretvarajući ulice u dinamične, ekološke zone. Možemo ostati tu gde jesmo, i konačno svesno i samoinicijativno načiniti taj ključni korak ka zdravijem i čistijem životu.

 

Ko zna, možda nas ti mali koraci odvedu baš do onih ljudi koji sa nama dele iste vrednosti. Jer, osećaj zajedništva i kolektivnog uživanja u omiljenoj aktivnosti je zaista neprocenjiv. Imajući to u vidu, IQOS, inovativni sistem za zagrevanje duvana koji slavi svojih prvih 10 godina postojanja, među svojim korisnicima i punoletnim pušačima, promoviše bicikle kao idealan način prevoza u Beogradu. Uđite i vi u krug prijatelja koji uživaju u svetu bez duvanskog dima i pridružite se vožnjama koje će se odvijati na najprometnijim lokacijama u Beogradu, kao što su Zemunski kej i šetalište 25. maj.

Maj zaista jeste poseban mesec u godini, posebno za sve koji ovih dana proslavljaju svoj rođendan. Dokaz je i lansiranje nove, limitirane serije IQOS ILUMA NEON PURPLE uređaja koji pomeraju granice inovacije i stila. Ovaj inovativni uređaj koristi revolucionarnu tehnologiju zagrevanja pravog duvana bez oštrice, omogućavajući unapređenu konzumaciju bez ostataka duvana i bez potrebe za čišćenjem. Nova limitirana serija dolazi u tri vrste poznatih IQOS ILUMA uređaja, od kojih svaki ima jedinstveni dizajn inspirisan energijom boja. Svi modeli se odlikuju intenzivnim nijansama neon ljubičaste boje i metalnim sjajem aluminijumske završne obrade, dok je džepni punjač izrađen od anodiziranog aluminijuma sa teksturiranim slojem boje, što dodatno naglašava njegovu sofisticiranost. IQOS ILUMA NEON PURPLE je vaš novi savršeni pratilac u svim avanturama koje su pred vama. Gde god da se nalazite, na poslu, na putovanju, u izlasku ili na pikniku na travi, neon purple energija zasigurno će „dopuniti vaše baterije“.

iqos

IQOS ILUMA PRIME

Limited Edition Neon Purple

iqos

IQOS ILUMA

Limited Edition Neon Purple

iqos

IQOS ILUMA ONE

Limited Edition Neon Purple

iqos

IQOS ILUMA PRIME

Limited Edition Neon Purple

iqos

IQOS ILUMA

Limited Edition Neon Purple

iqos

IQOS ILUMA ONE

Limited Edition Neon Purple

*IQOS nije proizvod bez rizika, oslobađa nikotin koji izaziva zavisnost. Samo za punoletne.