Trejler filma - Homecoming by Beyoncé (2019)

Netflix najavljuje premijeru dokumentarnog filma Homecoming: A film by Beyoncé, o pop divi, Bijonse Nouls Karter.

Homecoming je intiman uvid u backstage kraljice Bijonse. Film je snimljen u vreme kada je nastupila na poznatom muzičkom festivalu Coachella u aprilu 2018. godine, a pojavila se u istoriji kao prva crnkinja koja je učestvovala na festivalu, na glavnom stejdžu.

Netflix-ov dokumentarac o Bijonse je detaljna prezentacija ovog emotivnog nastupa na Coachella-i i pokazuje put od inicijalnog kreativnog koncepta performansa, koji je prerastao u kulturni pokret. Homecoming će ponuditi pogled na pozadinu priprema za čuveni nastup Bijonse, koji je prerastao u pokret  #beychella ("Beyoncé owning Coachella").

U trejleru možemo videti utiske sa festivala, entuzijastičnu publiku, mnoge izvođače, koji su učestvovali na nezaboravnom nastupu, kako na sceni, tako i u bekstedjžu. Uključeni su i snimci pesama, plesa i fizičkih priprema, koji su obogaćeni emotivnim "umetcima" iz privatnog života Bijonse i Džej Zija.

Naime, u trejleru možemo videti i njihovu decu, Blu Ajvi i blizance, Rumi i Sir.

M.L.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group