Serija "Seks i grad" će se vratiti na ekrane

Legendarna serija će se nastaviti!

Kompanija Paramount Television kupila je prava na snimanje novog romana Kendas Bušnel "Is There Still Sex in the City?".

Knjiga će nas uvesti u svet 50-godišnjih stanovnica Njujorka, čija se rutina sastoji u rešavanju problema sa zrelom decom, bivšim i sadašnjim muževima i pokušajima da povrate svoju prošlost.

Knjiga Kendas Bušnel će se u prodaji pojaviti u avgustu ove godine. O tome kada će početi sa snimanjem, još nije poznato. Međutim, već je poznato da će Kendas Bušnel postati izvršni producent. Ona će raditi i na scenariju serije.     

“Ranije se život ljudi koji su napunili 50 godina uveliko promenio: penzionisali su se, počeli živeti odmerenije, počeli se baviti hobijima i provodili više vremena sa porodicom i prijateljima. Takvi ljudi, pokušavajući da se usklade sa stereotipima, prestali su da se bave sportom, pristajući na povremeni seks i početak života od nule. Ali danas, mnoge žene posle 50 godina ne žive na ovaj način i ne uskraćuju sebi nikakva zadovoljstva. I bila sam veoma zadovoljna da prenesem ovu stvarnost na stranice knjige, a sada i da je predstavim na ekranu“, kaže Kendas Bušnel.

Hoće li se zvezde „Seksa i grada“ Sara Džesika Parker, Kim Katral, Kristin Dejvis i Sintija Nikson pojaviti, još nije poznato.

M.L.

foto:7sisters.ru

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group