Inspirativni citati Dž.K. Rouling

Otako je dobila inspiraciju za kreiranje čuvenog magičnog sveta Hari Potera, poznata spisateljica Džoan Rouling je postala jedna od najbogatijih žena na svetu....

Džoan Rouling je rođena 1965. godine na jučerašnji dan, a kako bi na neki način proslavili njen rođendan, odlučili smo da vam predstavimo nekoliko njenih poznatih citata, koji imaju veliku moć. Njeno razmišljanje će vas sigurno podstaći da možete uspeti u životu i da nikada ne treba da se predajete!

“Da li ste tip osobe koja likuje nad padom žene, ili onaj koji slavi njen oporavak i ponovno uzdizanje?”

“Nama nije potrebna magija da promenimo svet, jer svu potrebnu snagu nosimo unutar svih nas. To je moć sa kojom možemo dobro da mislimo.”

“Bez obzira na novac koji imate, vrednost svake osobe leži u onome što najbolje radi.”

“Mnogo je hrabrosti potrebno da biste se suprostavili neprijatelju, a isto toliko i za suprostavljanje prijateljima.”

“Nikada nećete moći upoznati pravu sebe, niti moć odnosa, dok vi i vaš partner ne budete testirani od strane nevolja.”

“Nemoguće je živeti bez neuspeha, osim ako živite toliko oprezno da vam život u stvari ni nije bio potreban.”

“Onaj ko je dobio mnogo više od onoga što mu je potrebno, ima moralnu odgovornost da sa time napravi mudre odluke i stvari i da ih inteligentno daje.”

“Iako je život mnogo puta bolan, morate znati da je vredan svega. Ponekad je potrebno promeniti perspektivu i zatražiti pomoć.”

“Više štete nanose ravnodušnost i zanemarivanje nego iskreno nesviđanje.”

“Ja se nikada nisam stidela svoje depresije i zašto bih? Imala sam težak period u svom životu i ponosna sam što sam ga preživela.”

V.R.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group