Džered Leto igra Hju Hefnera

Već je poznato ko će igrati ulogu osnivača Plejboja. To je Džered Leto!

Na dan smrti Hju Hefnera, svi su se pitali ko će odigrati ulogu legendarnog osnivača Playboy-a. Životna priča "Hefa" je napisana, a sada je gotova i scenografija za film.

Hju Hefner i njegov "Playboy" postali su ikona seksualne revolucije krajem 1960-ih i 1970-ih godina, koja je dominirala u Sjedinjenim Državama. Magazin je dostigao svoj vrhunac sedamdesetih godina prošlog veka, prodajući se u 5,6 miliona primeraka. Ubrzo je poslovanje Hju Hefnera prošireno i, pored glavnog magazina, predstavljene su televizijske emisije, serije, filmovi, klubovi i legendarni Playboy Mansion.

Već znamo da njegovu filmsku biografiju priprema filmski producent Bret Ratner, koji je u početku razmišljao da ovu ulogu ustupi Robertu Dauni Junioru. Na kraju, ulogu Hju Hefnera je dobio Džered Leto. Američki glumac ima puno iskustva i dosta uspeha u prethodnim filmskim ostvarenjima. Leto je igrao u popularnim filmovima "Legiji samoubistva" i  "Rekvijem za snove". Podsetimo se da je 2014. godine osvojio Oskara i Zlatni globus za ulogu u filmu "Dobrodošli u klub". 

Foto: elle.pl.bbc.com

M.L.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group