Akademija 28: Kraj sezone i BG premijera predstave „Preljubnici“

Komedija „Preljubnici“, poznatog pisca Ljubiše Dinčića, premijerno će biti izvedena 3. jula u 20 časova u Akademiji 28 (Beograd).

Izmišljena priča sa istinitim likovima, ismeva ljudske naravi u „modernom“ potrošačkom društvu.

Talentovani mladi glumci Milica Nikolić i Filip Radivojević su bračni par službenika u računovodstvu koji, iz želje za interesantnijim bračnim životom, upadaju u kovitlac sitnih laži, prevara i raznoraznih smicalica. Ta skrivena težnja za novim stilom ponašanja otkriva sve tajne prljave igre supružnika sa namerom da svako za sebe domišljato obezbedi prostor i mogućnost boljeg života, bez obzira na posledice.

Tema je aktuelna i zahteva aktivnu komunikaciju s publikom. Pokušaj sakrivanja bračne istine nije moguća u vreme opšte globalne prevare pa su manipulacije svake vrste postale dostupne i običnim ljudima. Ova vrcava i angažovana komedija, pisana južnjačkim dijalektom, izaziva i smeh i podsmeh kod gledalaca, tim pre što ismejava nešto što se veoma često događa u našoj okolini, a o čemu se ne govori sve dok „čaršija“ prva ne sazna. U svakom slučaju, smeh je zagarantovan, a poruku koju nosi ova predstava neka sačuva svako za sebe.

Autor predstave je Ljubiša Dinčić. Igraju: Milica Nikolić i Filip Radivojević.

M.L.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group