Pripremite novogodišnje poklone na vreme!

novogodisnji ukrasi
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pripremite novogodišnje
poklone na vreme!

Prve pahulje i ukrašene gradske ulice zvanično objavljuju da je praznična sezona počela…

Iako nam deluje da je prethodnih jedanaest meseci proletelo munjevitom brzinom, ostavljajući nas sa ponekom neostvarenom željom, vreme praznika je uveliko stiglo. Pravi je trenutak je da zacrtamo nove ciljeve, zamislimo nove želje i uživamo u zimskim čarolijama.

Polako kreću i pripreme za doček Nove godine, a prostor ispod okićene jelke treba popuniti poklonima za najmilije. Da ne biste dolazili u situaciju kao prethodnih godina, da upadate u prednovogodišnje ludilo, nervozu ostavite po strani i krenite odmah u akciju.

Biranjem poklona na početku decembra, imaćete sasvim dovoljno vremena da izaberete najbolje. Ne postoji ništa lepše od srećnih i nasmejanih lica vaših voljenih osoba!

Kompanija Samsung je pripremila prazničnu ponudu, u kojoj ćete pronaći fantastične poklone za sve važne osobe sa vaše liste:

Samsung
Galaxy Z Flip3 5G

samsung
samsung
samsung
samsung
samsung
samsung

Simpatični i elegantni telefon na preklop, koji kombinuje ono što smo obožavali u prošlosti sa tehnologijom sadašnjosti, omogućiće vašoj lepšoj polovini da uživa u svim vrstama sadržaja. To je model koji staje i u najmanju žensku tašnu! Dostupan je u četiri boje – krem, fantomska crna, zelena i lavanda.

samsung

Samsung
Galaxy Watch4

Ukoliko se na vašem spisku za kupovinu poklona nalazi i osoba koja je ljubitelj fitnesa i zdravog života, Samsung Galaxy Watch4 je idealan poklon za nju / njega. To je sat koji zna sve o svom vlasniku! Sa različitim opcijama za praćenje aktivnosti, omogućiće korisniku da bolje upozna svoje telo i svoje potrebe. Dostupan je u bojama ružičasto-zlatna, crna i srebrna.

 
novogodisnji ukrasi
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Samsung
Galaxy Buds2 slušalice

Nudeći dobro uravnoteženi zvuk, aktivno poništavanje buke, udobnost nošenja i dugački životni vek baterije, ove bežične slušalice dostupne su u četiri boje – grafitna, maslinasta, lavanda i bela. Ovo je savršeni poklon za osobu koja je uvek u pokretu, ali želi da uživa u svojim omiljenim pesmama i razgovorima, bez ikakvih ometanja, gde god da se nalazi.

samsung

Samsung
Galaxy Z Fold3

Kao telefon koji briše granice mogućeg i nemogućeg, Samsung Galaxy Z Fold3 je savršeni izbor za osobu koja je po prirodi multitasker. Dostupan je u tri boje – fantomski crna, fantomski zelena i fantomski srebrna. Izuzetno je otporan i snažan, i spreman da odgovori na sve potrebe budućeg vlasnika.

samsung samsung samsung
 
 
novogodisnji ukrasi
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Samsung
Galaxy S21

Klasika nikada neće izaći iz mode – i to je činjenica! Samsung Galaxy S21 serija predstavlja oličenje klasične elegancije sa prefinjenim konturama, metalik završnim detaljima i dve vanvremenske boje – fantomski crna i fantomski srebrna. Graciozan i sofisticiran, ovaj telefon je idealan poklon za osobu istančanog stila, koja je odlučna i uvek zna šta želi.

samsung
samsung
samsung
samsung
samsung
samsung
samsung

Odabirom poklona iz Samsung Galaxy praznične ponude, nesumnjivo ćete obradovati svoje najdraže u novogodišnjoj noći, jer takvi pokloni se ne zaboravljaju…