Otkrij svoj svet iz nove perspektive Samsung Galaxy Z Flip 4

Otkrij svoj svet iz nove perspektive Samsung Galaxy Z Flip 4

Samsung Galaxy Z Flip 4

Uzvikni “ptičicaaa”, ne gubi ni tren, zgrabi momenat i spakuj ga u džep!

 

Tako mali, sladak i kompaktan, jednostavan, a savršen. Savršen za mene, za tebe, za nju, za sve nas koje žudimo za tim savršenim pogledom na svet! Zato otvori, klikni, i zakorači u svoju zemlju čuda. Jer od danas, sve je moguće!

Samsung Galaxy Z Flip 4

Ogledalce, ogledalce, ko je najlepši na svetu celom?

Mnogi veruju da savršenstvo dolazi u svim oblicima i bojama, ali postoje i oni drugi koji znaju da je savršenstvo proizvod iskustva - a to otkrivaju samo oni koji su na vreme spoznali sve svoje slabosti i koji su shvatili šta žele. Jer, tek kada sami sebe izazovemo i testiramo do krajnjih granica, dobijamo šansu da svet vidimo iz jedne sasvim nove perspektive. Za takav poduhvat nam je često potrebno mnogo hrabrosti i snage, ali prava žena nema problem da se izbori sa svojim strahovima. Ona zna da jednom kada dobije priliku da izokrene svoj pogled na svet - nikada se više neće vratiti na staro. Ona bira sebe, izvlači iz sebe samo najbolje i postaje najlepša i najbolja verzija sebe, ovog puta uz podršku svog čarobnog štapića - Galaxy Z Flip 4!

Tako moćan, a tako mali klik koji baš poput ogledalca, može stati i u tvoju najmanju party-torbicu za najluđu žurku, spreman da zabeleži sve tvoje lude provode i selfi momente u tvom najboljem izdanju. Čak i u noćnom provodu sa ekipom, više ne moraš da brineš o kvalitetu slika, jer uz Nightography na zadnjoj kameri i noć postaje svetla.

Samsung Galaxy Z Flip 4

Spreman za sve tvoje kombinacije…

Obrni. Okreni. Ne pristaj na kompromise. Ne pokušavaj da juriš aktuelne trendove. Postani trendseter! Novi pogled na život zahteva novu perspektivu, zato za sebe biraj samo najbolje. Ako si u potrazi za uređajem koji će moći da te prati u stopu i da se prilagodi svim tvojim odevnim kombinacijama, a u isto vreme ti je stalo da zadržiš svoju originalnost i posebnost, Galaxy Z Flip 4 pametni telefon će na prvi pogled osvojiti tvoje srce! Kako i ne bi, kada se radi o jedinstvenom dizajnu koji, poput najboljeg prijatelja, razume sve ženske prohteve, zamisli i najskrivenije želje. Većini nas možda nisu potrebni brži procesor, impresivne fotografske mogućnosti ili jedinstvene komande koje olakšavaju svakodnevni život, ali Galaxy Z Flip 4 ima apsolutno sve! Prosto rečeno - on je savršenstvo bez mane! Podjednako dobar za selfi i video-razgovore, opremljen inteligentnom dvostrukom baterijom koja se brže puni i još duže traje, a izdržljiv do maksimuma, ovaj neodoljivi telefon je dokaz da dobar dizajn ne mora žrtvovati svoju funkcionalnost, a perfektan je modni aksesoar, koji dolazi u četiri neodoljive nijanse, koje se uklapaju uz svaki stil.

Samsung Galaxy Z Flip 4
Samsung Galaxy Z Flip 4

Izaberite boju

Samsung Galaxy Z Flip 4

Plava

Samsung Galaxy Z Flip 4

Grafitna

Samsung Galaxy Z Flip 4

Ružičasto-zlatna

Samsung Galaxy Z Flip 4

Lila ljubičasta

… kao i za sve prilike i neprilike

Galaxy Z Flip4 je napravljen da bude kompletno izdržljiv. Tvoje je samo da se pobrineš za izgled svog ekrana. Sve ostalo je njegov zadatak. Ultra tanko i neverovatno izdržljivo staklo neće pokleknuti pred čestim preklapanjem telefona, jer ovo je najjači preklopni uređaj koji nosi ekskluzivno Corning® Gorilla® Glass Victus®+ staklo, a zglob je zaštićen Armor aluminijumom - najjačim aluminijumskim okvirom. Više ne moraš da se plašiš ni vode, jer je ovo prvi vodootporni preklopni telefon na svetu - jedina stvar o kojoj treba brinuti u slučaju kiše, jeste tvoja šminka. Čak i ako ti slučajno ispadne u bazen dok se fotkaš, bez brige, ovaj pametni telefon može da provede čak pola sata u dubokoj vodi od 1,5 metar, i da nastavi da radi.

Samsung Galaxy Z Flip 4
Samsung Galaxy Z Flip 4
Samsung Galaxy Z Flip 4
Samsung Galaxy Z Flip 4

Brz, koliko i fleksibilan, obezbediće ti besprekorno izvršenje više različitih zadataka istovremeno, jer je multitasking njegovo srednje ime. Jednom rečju - Galaxy Z Flip 4 je napravljen da bude kompletno izdržljiv i na njega možeš uvek računati!

Kad ga otkriješ, ne očekuj ništa manje!

Za svakodnevne zadatke, ženama je potreban telefon koji omogućava da komuniciraju sa prijateljima na društvenim mrežama, prate najnovije događaje na portalima i slušaju svoju omiljenu muziku. Sa novim Galaxy Z Flip4 telefonom dobijaš sve to i mnogo više - prefinjeniju verziju telefona na preklop koji ima jači ekran, tanji i fleksibilniji dizajn, poboljšane funkcije i mnogo više mesta za skladištenje svih slika i zapisa. Najbolje od svega: sada bez otvaranja telefona možeš napraviti selfie sa zadnjom kamerom i na spoljnom ekranu proveriti kako one izgledaju u realnom vremenu. Isto tako FlexCam opcija nudi bezbroj mogućnosti slikanja bez korišćenja ruku.

Samsung Galaxy Z Flip 4 Samsung Galaxy Z Flip 4

Ova jedinstvena funkcija podjednako dobro snima grupne fotografije, selfije kao i video klipove iz svih mogućih i nemogućih perspektiva, a uz to obećava puno impresivnih detalja zbog kojih će tvoj news feed biti najposećeniji. Sada konačno tvoje fotografije mogu postati prava umetnička dela: podjednako dobro snima i danju i noću, a svu svoju umetnost možeš komforno smestiti u galeriju koja ima čak 256 raspoloživih GB memorije. Isto važi i za izgled spoljašnjeg i glavnog ekrana koje možeš prilagođavati do mile volje i usklađivati sa svojim raspoloženjem, vremenom ili garderobom.

Verujemo da znaš šta je dobro za tebe, a da li znaš šta je najbolje? Galaxy Z Flip4 je divan podsetnik da inovativni dizajn koji balansira formu, funkciju i zabavu može da pokrene svet novih mogućnosti i dovede te korak bliže savršenstvu. I nije važno da li svoj savršeni dan započinješ u lila-ljubičastoj, grafitnoj, ružičasto-zlatnoj ili plavoj nijansi - važno je da UVEK možeš da se osloniš na sopstvenu kombinaciju boja. Imaj hrabrosti da živiš svoje najlepše snove: zabeleži svaki momenat koji ti nudi novi dan - zabeleži život iz nove perspektive!

 

Fotografije: SAMSUNG i Miloš Nešić studio