Najbolje od muzike, za svaki tvoj dan

Huawei FreeBuds 4

Najbolje od muzike, za svaki tvoj dan

Muzika nas ponekad umiruje, njeni veseli tonovi podstiču našu kreativnost, ona poboljšava naš san i motiviše nas tokom različitih aktivnosti, uključujući i vežbanje. Zato joj se uvek rado vraćamo – tokom celog dana. I na poslu, i dok kuvamo i dok šetamo i u teretani. Ponekad svoje omiljene ritmove delimo sa drugima, komentarišući nove muzičke numere, snažan bas i još snažnije poruke koje nam pesma donosi. Ipak, ponekad u muzici želimo da uživamo sami i tada je umesto na kvalitetnim zvučnicima slušamo pomoću naših slušalica. Da bismo osetili sve benefite muzike i u njoj uživali ne želimo prekide i nejasnu reprodukciju, već mogućnost da čujemo svaki ton i uverimo se u njegovu snagu.

 
Huawei FreeBuds 4

Huawei FreeBuds 4 su slušalice koje nam donose kvalitetan zvuk visoke rezolucije i korisničko iskustvo prilagođeno našim potrebama. One su prve slušalice open-fit dizajna koje koriste jedinstvenu Adaptive Ear Marching tehnologiju zahvaljujući kojoj se zvuk i aktivno poništavanje šuma prilagođavaju svakom od nas ponaosob. Naime, Huawei FreeBuds 4 detektuju oblik uha korisnika, kao i uslove u kojima slušamo svoju muziku, a na osnovu kojih određuju podešavanja uz koja ćemo dobiti najbolje od naše muzike. Bez obzira da li trčimo šumom, da li smo u bučnom prevozu ili kancelariji sa kolegama – Huawei FreeBuds 4 unapređuju naše iskustvo prilagođavajući se našim potrebama.

Pritom, one su kompaktne i lagane. Gotovo ih nećemo ni osetiti tokom višesatnog nošenja. Praktične su i jer ih možemo povezati sa dva uređaja istovremeno. Ukoliko želimo, možemo slušati muziku sa svog tableta ili računara, a kako će Huawei FreeBuds 4 biti povezane i sa našim telefonom, ne moramo brinuti da ćemo, zaneseni pesmom, propustiti bitne pozive. Kada telefon zazvoni muzika će se pauzirati, da bismo joj se odmah nakon poziva automatski vratili.

Huawei FreeBuds 4
Huawei FreeBuds 4

Ceramic White

Silver Frost

Ergonomski oblik slušalica daje nam priliku da ih uz maksimalan komfor koristimo tokom celog dana. Pritom, tu je i snažna baterija. Ukoliko Huawei FreeBuds 4 koristimo sa kućištem za punjenje, baterija može trajati i do 22 sata, donoseći muziku u gotovo svaki sat našeg dana. Naravno, trajanje baterije zavisiće i od toga da li je uljučena opcija aktivnog uklanjanja šuma. Ova opcija je nešto što će se posebno dopasti onima koji žele da se osame, smanje zvukove okoline i u potpunosti se fokusiraju na sadržaj koji slušaju.

Huawei FreeBuds 4

Imajući u vidu elegantan dizajn, Huawei FreeBuds 4 možemo bez problema ukombinovati sa svakim odevnim stilom. Uklopićemo ih i sa odećom za trening, sa formalnijom garderobom. Kvalitet zvuka Huawei FreeBuds 4 slušalica, inovativne opcije, promišljen dizajn i baterija združeno donose udobno dugotrajno korišćenje i mogućnost da nam muzika ispuni dan, da nas razveseli, da nas rasplače, podseti koliko možemo i da nam energiju za još jedan upešan dan.