Kada poželim da se isključim i koračam u svom ritmu uz Huawei FreeBuds Pro

 

Stvaran svet oko nas je previše bučan i intenzivan, prepunjen izobiljem nevažnih informacija koje pristižu sa svih strana, a koje mi često ne dopuštaju da se isključim i uživam u svojim mislima...

Neretko maštam o prilici da inspiraciju potražim negde daleko, izvan stvarnosti. Glasovi drugih ljudi, sirene automobila, vreva i buka velikog grada, ponekad za mene predstavljaju veliki izazov. Ono što zapravo želim, dok koračam njegovim pločnicima, je da osetim ritam koji me pokreće. Želim mogućnost da eliminišem sve druge zvuke, sve ono što me sputava da poletim. Želim da se vinem visoko kao nikad pre, uz svoju omiljenu melodiju.

A kada zaista dozvolim sebi da se isključim i uživam u svom malom, ali savršenom svetu, nosim nove, i trenutno najdraže - Huawei FreeBuds Pro slušalice sa sobom. Osim što su neizostavni modni dodatak, ove magične slušalice su vrhunski vid tehnike koji mi dopušta da budem to što jesam! Moje korake pretvaraju u ples i svaki trenutak mi ispunjavaju omiljenim ritmom. Da, to su te perfektne Huawei FreeBuds Pro slušalice, bez kojih ne napuštam svoj dom.

huawei
huawei
huawei
huawei
 

Zbog mogućnosti eliminacije svih šumova koji me okružuju, pružaju mi mogućnost da "zaronim" gde god poželim, prelistam svoju muzičku plejlistu ili uživam u knjizi koju slušam u hodu. Posebna tehnologija za aktivnu redukciju šuma daje impresivan i čist zvuk, poput onog koji biste čuli da se nalazite na koncertu vaše omiljene grupe. Njihova čarolija je u tome što dopuštaju da "nestanete" uz različite režime koje možete odabrati, u skladu sa situacijom u kojoj se nalazite.

Najfascinantnije u celoj priči je to što se sa spoljnim svetom sa lakoćom ponovo možete povezati, i bez potrebe da skidate slušalice. Potreban je samo dug pritisak i slušalice se prebaciju na "režim svesti", kada vas vraćaju u realnost.

Ono što mi je posebno smetalo tokom vetrovitih dana je nekad nepodnošljiv zvuk zviždanja vetra u ušima, što se gubi sa korišćenjem Huawei FreeBuds Pro slušalica. Sa njima sam slobodna da trčim u parku i vozim bicikl, a da kvalitet zvuka ne trpi. Udaljenost između slušalica i telefona je maksimalno razvučena, a pokrivenost signala je izuzetno široka, tako da vam se telefon slobodno može nalaziti u džepu od jakne ili u rancu, a vi ćete još uvek imati stabilnu konekciju.

 
 
 
huawei-MateBook huawei-MateBook huawei-MateBook huawei-MateBook
 

I priznajem, teško je bilo opredeliti se za dizajn, odnosno boju slušalica. Jednako privlačne su bile i bela Ceramic White i uglađena siva Silver Frost i sofisticirana crna Carbon Black varijanta. Osim neodoljivog dizajna, toliko su prijatne za nošenje, da ponekad zaista zaboravim da ih imam u ušima (zaboravim i da drugi ne čuju taj dobar ritam koji se nalazi u mojoj glavi). Kontrola slušalica je izuzetno laka uz prevlačenje i pritiskanje kockaste drške slušalica (na gore-pojačavanje, na dole stišavanje), a dvostruka veza sa sistemima Android, IOS i Windows znači da se neometano možete prebacivati po želji sa jednog pametnog uređaja na drugi.

Huawei FreeBuds Pro slušalice su spremne da vam pruže svoj maksimum i da vam omoguće da uživate pri svakom koraku, u svemu što radite, i gde god da se nalazite. Sa jednim punjenjem obezbeđuju vam do 7h intenzivnog zvuka i 30h u kombinaciji sa kućištem za punjenje.

Povežite se, krenite i uživajte u svom ritmu !