Škorpija

Škorpija (24. oktobar - 22. novembar)

Nedeljni horoskop

Autor horoskopa: Astor centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

09. januar 2017.

Ljubav

Slobodne Škorpije sada mogu sebi dozvoliti da ih zanese jedna osoba i to u tolikoj meri da u potpunosti „izgubite kompas“. Neće vam biti ni malo važno da li je starija od vas, mlađa, da li je zauzeta ili ne, pa čak ni ako budete svesni toga da je ceo ovaj odnos na „klizavim temeljima“ – to vas neće sprečiti da se prepustite dešavanjima. Jednostavno, vaša je potreba za nečim što makar liči na emociju, ali i za strašću u ovom periodu ogromna i jednostavno ćete dozvoliti toj potrebi da vas u potpunosti savlada. U vašim emotivnim vezama i brakovima u ovom je periodu dosta toga konfuzno, skriveno, nejasno. Ili vas dvoje izbegavate da pričate o nekim temama i pravite se da nemate nikakvih problema, ili ste pak oboje u nekim svojim mislima – možda okrenuti i ka drugim osobama. Mogućnost tajnog odnosa stoji i vama.

Posao

Neke situacije u poslovnom segmentu uspevate da rešite i možete da se po ovom pitanju opustite. Obavili ste sve razgovore koji su vam bili bitni, sredili dokumentaciju i ispoštovali obaveze koje ste imali a koje su se razvukle više od onoga što ste očekivali. Doduše, sve će ovo ići „na mišiće“, najviše iz razloga što vi pokušavate da obavljate sto stvari odjednom i nemilice rasipate svoju energiju. No, rešili ste da sve privedete kraju i nemate nameru da stanete, pa makar išli i preko svojih granica. Ako ste zbunjeni ponašanjima nekih svojih saradnika, potrudite se da ne delate, već pratite šta se dešava – možda neko zaista radi protiv vas, kao što to u sebi mislite.

Novac

Novčana situacija je relativno stabilna. Doduše, nemate onoliko novca koliko biste želeli, ali da malo „uštinete“ sebe kada su troškovi u pitanju, verovatno biste funkcionisali bolje.

Zdravlje

Moguće su sportske povrede, ali i padovi – pa vodite računa da se ne okliznete. Imuniitet jeste bolji nego ranije, ali još uvek to nije u potpunosti kako treba.

 

X